Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Marka değişikliği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Marka değişikliği

Selamın aleyküm,
    Araniza yeni katıldım,Honda civic 2000 1.6 ies aracımız bulunmakta.Yaza doğru aracımızı satıp farklı markalara yönelmeyi düşünüyoruz.Geniş ve rahat bir araç arıyorum uzun zamandan beri.5 kişilik aileyiz,ellerinizden öper 9 aylik araç koltuğu falan koyduğumuzdan 1 kişilik yer kapliyor

Orjinal yazı sahibi: YucesoyTR View Post
    Selamın aleyküm,
    Araniza yeni katıldım,Honda civic 2000 1.6 ies aracımız bulunmakta.Yaza doğru aracımızı satıp farklı markalara yönelmeyi düşünüyoruz.Geniş ve rahat bir araç arıyorum uzun zamandan beri.5 kişilik aileyiz,ellerinizden öper 9 aylik araç koltuğu falan koyduğumuzdan 1 kişilik yer kapliyor
    İNSİGNİA yi gordum 1.6t 2013 beğendim,Açıkcasi araci kendime almiyorum Babama aliyoruz fakat babamin şöförlüğünü ben yapiyorum Araba kullanmaktan nefret eder kendileri,(toros,doğan) hariç.
    Babam araçlarda konfora düşkün bir insan,Babamin isteğini karsilayacak kadar konfor varmi ?
    Ayriyeten 1.6 t lpg uyumlumu alirken hangi lpg markali araçlara ve nerelerine dikkat edilmeli ?
    Elektrinik arizalari varmı ?
    opeli ve bu modeli devamli yerden yere vuruyorlar sormak istedim

Yorum

Öncelikle hoş geldiniz.

Insignia son derece konforlu, yol tutuşu yüksek, ve yol yapması keyifli bir araçtır. Zaten D sınıfı bir otomobilde olması gerekenler de bunlardır. 2013 itibariyle makyajlı kasa ve yeni motor geldi. Beğendiğiniz araç makyajlı kasa ise direkt enjeksiyonlu 1.6T için LPG dönüşümü pahalı ve sıkıntılı. Yok makyajsız kasa ise eski 1.6T doğru işlemlerle verimli sonuç veriyor. Eğer amacınız sadece konfor ve yakıtsa biraz donanımdan feragat edilerek 1.4T alınabilir, onda sıkıntı yaşandığını pek duymadık. Hatta bu motor Almanya'dan fabrikadan LPG montajlı bile getirilip satıldı. Elektronik arızaları olmuşsa da pek yolda bırakanı duymadık. Yerden yere vurmak hikayesini ise kedinin ulaşamadığı ciğer diyerek özetleyebilirim

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoşgeldiniz.

"Araba kullanmaktan nefret eder kendileri,(toros,doğan) hariç."

"Babam araçlarda konfora düşkün bir insan,Babamin isteğini karsilayacak kadar konfor varmi ?"

iki cümlenizde birbiriyle çelişsede İnsignia bir çok araçtan daha konforludur. Konforu sadece koltuk rahatlığı olarak görmemek lazım, aaç konforu seyir hali dahil bir çok faktörün bize verdiği tecrübe, insignia konforlu araç dedirtiyor.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YucesoyTR View Post

İNSİGNİA yi gordum 1.6t 2013 beğendim,Açıkcasi araci kendime almiyorum Babama aliyoruz fakat babamin şöförlüğünü ben yapiyorum Araba kullanmaktan nefret eder kendileri,(toros,doğan) hariç.
          Babam araçlarda konfora düşkün bir insan,Babamin isteğini karsilayacak kadar konfor varmi ?
          Ayriyeten 1.6 t lpg uyumlumu alirken hangi lpg markali araçlara ve nerelerine dikkat edilmeli ?
          Elektrinik arizalari varmı ?
          opeli ve bu modeli devamli yerden yere vuruyorlar sormak istedim
          doğan şahinin el üstünde tutulduğu memlekitmde insignia gibi bir aracı yerden yere vuran yorumcuların olması çok normal.
          Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T  2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan

Yorum

İşleniyor...
          X