InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Ynt: bir insignia'da benden sonunda siparişi verdim
Orjinal yazı sahibi: ekemenli
Orjinal yazı sahibi: meto
Orjinal yazı sahibi: ekemenli
hayırlı olsun... valla bana 3 gün bile geçmemişti. 60 gün nasıl geçer onu bilemem.. ama olsun sonunda güzel bir insignia sizi bekliyor...
çok iyi moral vermişsiniz.
iyice yıkıldım
yıkılmayın yıkılmayın sonu güzel olan birşey bekliyorsunuz... beklediğinize değecektir))
Valla ben hiç beklemedim gibi astra almaya gittim orada olan şu anki aracımı görerek ve binerek aldım keske cosmoyu bekleseydim diyorum şimdi . Beklemektede hayır var .
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
insignia edition modeli bence yeterli sonuç olarak farklı opsiyonları katarak aracı daha konforlu bir hale getirebiliyorsunuz ben sunroof paketi ve 18"jantı ekledim.
aslında önce araçtan ne beklediğin ve ne amaçladığınız önemli.herhangi bir sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum...
uykusuz geceler başlıyor desenize ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum