Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.4t yada 1.6t yorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 1.4t yada 1.6t yorum

Arkadaslar merhabalar grupta yeniyim ve insignia hayalim var.
    Ben 1.4t 140 hp ve 1.6t 180 hp arasinda kaldim. Butcem maks. 65bin sorum sudur
    performans olarak 1.6t nin farkini biliyorum ben diger konularda hangisini alacagim hakkinda fikirlerinize ihtiyacim performans haricinde degerlendirirseniz iyi olur 1.6t alirsam tuplu alir yada tuo taktiririm iki kasanin kronik sorunlari varmidir varsa nelerdir herkesin istedigi bende sanayiye cok girmek istemem haliyle yani hangisini almaliyim ve neden

Merhaba ,
    Ben 1.6T kullanıyorum detay verecek olursam sports tourer ( sw )
    Yakıt Tüketim olayına gelirsek,
    Bu tamamen göreceli birşey yani aracı tanıyorsan sonuç ve sebep neticesinde aslında soruların cevabını alacaksındır.
    Standart 1.6'lara göre ( yıl ve model önemli ) bir tık fazla yakıyor denilebilir.
    Şehir içinde gerçekten yoran bir araçtır manuel vites etkisi oldukça büyük ve aracın ağırlığı 1.700 Kg'a yakın diyebilirim.
    Tüketimi söylersek basit mantık 9 ila 10.5 lt arasında gidip geliyor trafikte fakat sakin kullanım ve trafiğin olmadığı ortam ve zamanlarda bu 8.5'lere kadar düşer.

Araç uzun yolda müthiş keyifli bundan emin olabilirsin yakıt olarakta oldukça makul,fiziksel ve hacimsel özelliklerine göre.

Yorum

Hoş geldiniz. Önceki konulara göz gezdirirseniz sorularınızın cevabını bulacaksınız.
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Standart kullanıcı - 1.4T
        Adrenalin arayan kullanıcı - 1.6T
        InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
        X