Dostlar hayirli ugurlu olsun. Pasaportlarimizin e chip ihalesini fransizlara vermis bulunuyoruz. Boylece sevgili dostlarimizi uzmemis hatta taktir etmis bulunuyoruz. Yazik dostlarim yazik bircogumuzun haketmedigi sekilde yonetildigimiz icin yazik. Ataturk Turkiyesi icin yazik. Bunu lutfen siyas algilamayin . Bunu oyumu verdigim parti de yapsaydi yazikti simdi de yazik. Bu arada adamlarin bizim Ankaradaki diplomat dostalarimiza dediklerini bir kez daha ispatladik.nyani yine 3 gunde unuttuk. Bu arada ihaleyi alan sirketin ec hip uygulamalarinin guvenli olmadigi Amerikada daha once ispatlanmis. Ama buna ragmen sevgili dostlarimiz fransizlari uzmemek icin ihaleyi onlara veriyoruz. Aynen sevgili dostlarimiz israile surekli toprak sattigimiz hatta mayinli arazilerimizi vermeye kalktigimiz gibi. Vallahi benim daha fazl diyecek birseyim yok. Umarim bazilarinizi cok kizdirmamisimdir. Burda tek soyleyecegim soz var. Ben ulkemi seviyorm ve sonuna kadar sevecegim ama bunlara tepkisiz kalmak da beni cok uzuyor. Bu nedenle bu satirlari bazilarinizi pek mutlu etmese de benim gibi vataninizi sevdiginizi dusundugum icin yaziyorum. Yani bu ulke birbirimizi sevsek de sevmesek de hepimizin. Lutfen ulkemize sahip cikalim. Degerlerimizi koruyalim saygilar sevgiler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayirli olsun dostlar!!!!! fransizlara gosterdigimiz tepkiye bakin.....
Collapse
X
-
Ynt: Hayirli olsun dostlar!!!!! fransizlara gosterdigimiz tepkiye bakin.....
Ha bu arada bilmem hatirlarmisiniz? Bu satirlarin benzerleini yani fransizlara hicbir tepki verilmeyecegini burada yazmistim. Bugun fransiz sanayicilerle birlikte bakanimiz cikti bir aciklama yapti. Bu hareketin sorumlusu sanayiciler degil yani fransiz sanayicilere destek verecgiz dedi. Bir tek sorum olacak bizim meclisimizden benzeri bir yasa tasarisi gecseydi fransiz bakan cikip bu konuda Turk sanyaiciler suclu degil biz destek verecegiz onlara dermiydi. Umarim herkes objektif bir sekilde bu soruya cevap verir ve dogru Yolu bulur. Saygilar sevgiler
-
Yerden göğe haklısın diyecek bir şey yok . Biz bağımsızlığımızı yıllar önce kaybetmişiz zaten. Amerikan üssü , şimdi de füze kalkanı vede yakında özel harekat üssü . Şapkamızı önümüze çıkarıp düşünelim ! Hangi gazeteydi unuttum başbakanlık yeni son model vede lüks pahalı bir uçak almış bilin bakalım hangi ülkeden?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Zaten Onatcim hicbir dostmuz etkilenmeimis ki yorum bile yazilmiyor. Diger seyler daha onemli.....neyse herkes hur iradeye sahip bazisi kaale bile almaz bazisi kendi kafasini yer..... Eeee bana dokunmayn yilan bin yasasin diye besledigimiz yilanlar birgun gelecek bizi sokacak.......herkese saygilar sevgiler
Yorum
-
herkes duygularını dışa vurmak istemez ki sonuçta buraya yazdıklarımız da birşeyi değiştirmeyecek, diğer konularda olduğu gibi bir süre sonra eski sayfalarda kaybolup gidecek. yorum yazılmıyor diye peşin yargılama bence abiInsigniaTEAM
Yorum
-
Cumlelerimde de belirttigim gibi Cagricim herkes hur iradeye sahip ....tabii ki yorum yazmayabilir ama esas uzucu olan ne biliyor musun senin gibi bizden daha genc bir kardesimizin bile bazi seylerden umudunun kalmadigini burada yazilanlarin onemli olmadigini hatta unutulup gidecegini dusunmen ve belirtmen. Umarim ulkemiz vatanimiz ve vatandaslarimiz ileride bugunleri bile aramaz......
Yorum
-
Bu olay çok saçma gelmeye başladı bana artık ne zaman bu sefer tamam desem insanlarımız hemen unutmaya meğilli...
Ben şahsen kendime söz verdim fransız otomobillerini mümkün olduğu sürece almayacağım ya da carrefour sa gibi avm lere gitmeyeceğim....2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
Yorum yapmıcam artık.yazsam nolur yazmasam nolur.halkım burnunun ucunda olup biteni goremiyorsa benim yazımı okusa da onların düşünceleri değişmez.bir lafın ya söyleyene yada dinleyene bir faydası olması gerekir.eger bu lafı söylemem hiçbirşeyi değiştirmicekse benim burda düşüncelerimi ifade etmemin de bir anlamı yok demektir. O yüzden YORUMSUZ ...
Yorum
-
zaten ses çıkarmamaktan geliyor başımıza ne gelirse milletin borç gırtlağında ama ses yok avrupaya amerikaya bak devlet biraz kemer sıkınca adamlar haklarını arıyor ben gidelim yakalım yıkalım dökelim demiyorum ama ses çıkartmayınca hal ortada
Yorum
Yorum