Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Koltuk başlıkları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Koltuk başlıkları

Arkadaslar insignia 1.6 cdti cosmo 2017 aracım koltuk başları ileri geri oynuyor gozukuyor kullanım kıtapcıgında fakat ben nedense hareket ettıremedim insigniadan once astra j vardı onunda oynamıyordu benmi beceremiyorum yoksa hareketsizmi? Bazen ileri gelmesi ihtiyacı duyuyorum acıkçası

alt kismindan ileri dogru cekince alt kismi kolayca one geliyo, en ileri noktasinda bosluga dusup en arkaya gidiyo. sadece alti oynuyo yani direk ileri geri gitmiyo. birde alttan deneyin, o sekilde de olmuyosa sizin aracta olmayabilir o ozellik
    OPC Line Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Post
      alt kismindan ileri dogru cekince alt kismi kolayca one geliyo, en ileri noktasinda bosluga dusup en arkaya gidiyo. sadece alti oynuyo yani direk ileri geri gitmiyo. birde alttan deneyin, o sekilde de olmuyosa sizin aracta olmayabilir o ozellik
      Benimki 2015 cosmo+stil bu şekilde denemiştim kırılacak diye daha fazla zorlamamıştım.Yok o özellik sanırım.

Yorum

birkaç farklı koltuk başlığı var, fotoğrafını koyabilir misiniz?
        InsigniaTEAM

Yorum

Reaim ceker yarın sabah koyarım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
            birkaç farklı koltuk başlığı var, fotoğrafını koyabilir misiniz?
            Resim çektim
            You do not have permission to view this gallery.
            This gallery has 1 photos.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bicakci54 View Post

Resim çektim
              benim aracım 2011 cosmo , full deri bej koltuklar var . Görüntü olarak bu şekilde ve hareket ediyor .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bicakci54 View Post

Resim çektim
                Bunlar hareketli, ön kısım ileri doğru açılıyor, yandaki tuşla açılıyordu sanırım. Birde tek parça olanlar var, onlarda alttan hareket ediyordu heralde
                InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaşlar benim bildiğim bu araçların kafalıkları hareket etmiyor.Yani kafalıkları konfor amaçlı değil güvenlik amaçlı yapmışlar.kafalıklar koltuğun sırt kısmından bir tel ile bağlantılı.sırt dayamaya elinizle bastırdığınızda hareket ettiğini göreceksiniz.araca arkadan biri vurduğunda boyun yaralanmalarına karşı alınmış bir önlemdir.Yani arkadan biri vurduğunda mecburen sırtınız arkaya doğru gider dolayısıyla da sırtınız arka kısma baskı yaptığında anında (birnevi hava yastığı gibi) kafalık öne doğru çıkar ve boynunuzun aniden arkaya gitmesini önler.Hem kaldı ki hangimiz seyir halindeyken kafamızı arkaya yaslarız ki?Bence güvenlik amaçlı değerlendirmeleri o yüzden isabet olmuş...

Yorum

Bende kontrol ettim. Çubuklar sabit. Tuşa basınca Yukarı aşağı hareket ediyor fakat ileri geri hareket etmiyor.
                    You do not have permission to view this gallery.
                    This gallery has 1 photos.
                    2014 Insignia Cosmo 1.6 SIDI AT 170hp. Başkent

Yorum

Deri kısmı alttan öne doğru çekersen gelir.

Yorum

İşleniyor...
                      X