Geçen hafta Silecek Sepetinden inwells hybrid sipariş verdim ki vermez olaydım, çok sesli. çizgi çizgi siliyor, tek kelimeyşe fiyasko. Üzerinde geçen seneden kalma rbw hybrid vardı onları geri taktıracak kadar kötüydü. inşallah sizinki iyi çıkar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Silecek tavsiyesi
Collapse
X
-
Bende sanayiden inwels aldım hangi modeli bilmiyorum 30 tl verdim. Benim tarafın camını pürüzsüz siliyor ama yolcu tarafında biraz iz kalıyor. Sessizliği iyi derecede. Fiyat performans ürünü bence.Zamanla ne olur bilmiyorum ama fiyatı dolayısı ile her sene değiştirsen koymaz.2016 Mercedes cla 180 cdi amg
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mazelife View PostBende sanayiden inwels aldım hangi modeli bilmiyorum 30 tl verdim. Benim tarafın camını pürüzsüz siliyor ama yolcu tarafında biraz iz kalıyor. Sessizliği iyi derecede. Fiyat performans ürünü bence.Zamanla ne olur bilmiyorum ama fiyatı dolayısı ile her sene değiştirsen koymaz.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bicakci54 View Postarkadaşlar biliyorsunuz hybrit silecek insignianin orjinal silecekleri ve gayet basarılı siliyor peki değiştiren arkadaslar hangi marka ve model silecek kullanıyor tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim herkese iyi forumlar..
Yorum
-
Ben de inwells hybrid kullanıyorum.inwells süperdir.eğer inwellsde çizgi bırakma sorunu yaşayan varsa lastiğin yönünü değiştirin düzelir.kötü silmeye başladığında lastik yönünü sürekli değiştirebilirsin.Yön değiştirmek 1 dk lık iş
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Muhammet20 View Postn11den inwells hybrid silecegi 24tlye almıştım baya güzel siliyor34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Muhammet20 View Postn11den inwells hybrid silecegi 24tlye almıştım baya güzel siliyor
Yorum
Yorum