arkadaşlar biliyorsunuz hybrit silecek insignianin orjinal silecekleri ve gayet basarılı siliyor peki değiştiren arkadaslar hangi marka ve model silecek kullanıyor tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim herkese iyi forumlar..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Silecek tavsiyesi
Collapse
X
-
Hepsiburada da bizim sileceklerin aynısı birebir ebat ve tip olarak satılıyor. Fiyat da gayet uygun. Ordan satın alıp aracımda denediğim sileceklerin kalite olarak orjinallerinden farkı yok. 3-4 kat fiyat farkı ödemeye de gerek yok.
Bendekiler inwells diye geçiyor.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
- Beğenmeler 2
-
Ben de silecek alma arefesindeyim, 2,5 yıl kadar orjinal gm silecekler ile idare ettim baya güzeldi, sonra bosch aerotwin aldım ama memnun kalmadım, 6 ay da ses yapmaya başladı, bir de uçları arabanın içinden kaba görünüyordu, yeo ve inwels hibrit silecekler var ama nasıllar yorumlar bilmiyorum. Fiyatları da uygunonur
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: omrylc View PostBen hepsiburadadan rbw marka aldim.cok kotu bir silecek.ancak lastiklerini cikarip bizim orijinal olana taktim harika oldu.orijinal silecek demirli ve basinci cok iyi ben olsam oyle yaparim
onur
Yorum
-
bosch a sakın bulaşmayın derim. çıldırtır insanı.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Bosch airotwin aparatsız bağlanan araca uygun olan kullanmıstım astra j de cok memnun kalmıstım bi takımdaha aldım aparatla baglanıodu apart baglayınca silecek kolu daha yukarda kalıyor ve atlama ve ses yaptırıyordu aparatsız baglanması çok onemli basma açısı sabıt kalmalı dıye dusunuyorum.
Yorum
-
Ben 71cm iki tane silecek lastiği alıp sileceklerin lastiğini değiştiriyordum. Fazla kalan kısmı makasla kesiyordum. Silecek tipi orjinal hibritti. İnternetten 10 liraya 2 li set alıp 6 ayda bir sıfırlardım. Biraz uğraştırırdı ama uyguna gelirdi. Tavsiye ederim.1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bicakci54 View PostBosch airotwin aparatsız bağlanan araca uygun olan kullanmıstım astra j de cok memnun kalmıstım bi takımdaha aldım aparatla baglanıodu apart baglayınca silecek kolu daha yukarda kalıyor ve atlama ve ses yaptırıyordu aparatsız baglanması çok onemli basma açısı sabıt kalmalı dıye dusunuyorum.
Sanırım bende ki problem de aynı apartlı sistem, Kötü siliyor ses yapıyor ve aparattan dolayı içeriden sileceklere bakınca kötü görünüyor. Eskilerinin lastikleri değiştirmeyi düşündüm fakat bulamadım orjinallerimi Inwells hibrit yorumları iyi silecek sepetinden sipariş verdim. Deneyelim bakalım .
onur
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum