Arakadaslar bugun bir kez daha kirmizi seat ibizama verdigim her kurusu helal ettim. İnanilmaz bir performans sergiledi. Ankaranin en yuksek yerlerinden birinde Cankayanin en tepesinde kirkonaklar birlik tarafinda oturuyorum. Az once isten ciktim normal kosullarda trafikle birlikte yarim saate kalmadan evdeyim. Ancak bugun cankaya koskune cikan yolda inanilmaz araclar hatta suvlar kalmis trafik berbat bir i sagda biri solda , onumde de bir laguna kalmadi mi? Trafik olmasin diye bekledim ama bu arabalar yuzunden en dik yerde kaldik. Ama seat ibizam ve kumho lastiklerim sayesinde 1 milim kaydirmadan o dik yokustan kalkip butun arabalarin arasindan bir sag bir sol yaparak koske vardim. Tabii dik yokusta kirmizi isigi saga ve sola bakarak ihlal ettik. Umarim ceza yazmazlar ancak bu havada durmak en tehlkelisi. Daha sonrasi ibiza icin cocuk oyuncagi idi. Tam15 dakikada eve atti beni kirmizi simsek. Ben de surekli helal olsun sana kocum verdigim her kurusu sonuna kadar hak ettin diyerek sicak evime ulastim. Basindan beri deigim gibi seat gercketen cok basarili bir arac bana gore. Direksiyon sistemini yol tutusunu performansini ve tipini hicbir vwe ve degismem. Bu nedenle kucuk arac arayan arkadaslara tavsiye ederim. Saygilar sevgiler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankara bembeyaz!!!! Trafik iptal ama benim kirmizi simsek sagolsun!!!!!
Collapse
X
-
Ynt: Ankara bembeyaz!!!! Trafik iptal ama benim kirmizi simsek sagolsun!!!!!
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Arakadaslar bugun bir kez daha kirmizi seat ibizama verdigim her kurusu helal ettim. İnanilmaz bir performans sergiledi. Ankaranin en yuksek yerlerinden birinde Cankayanin en tepesinde kirkonaklar birlik tarafinda oturuyorum. Az once isten ciktim normal kosullarda trafikle birlikte yarim saate kalmadan evdeyim. Ancak bugun cankaya koskune cikan yolda inanilmaz araclar hatta suvlar kalmis trafik berbat bir i sagda biri solda , onumde de bir laguna kalmadi mi? Trafik olmasin diye bekledim ama bu arabalar yuzunden en dik yerde kaldik. Ama seat ibizam ve kumho lastiklerim sayesinde 1 milim kaydirmadan o dik yokustan kalkip butun arabalarin arasindan bir sag bir sol yaparak koske vardim. Tabii dik yokusta kirmizi isigi saga ve sola bakarak ihlal ettik. Umarim ceza yazmazlar ancak bu havada durmak en tehlkelisi. Daha sonrasi ibiza icin cocuk oyuncagi idi. Tam15 dakikada eve atti beni kirmizi simsek. Ben de surekli helal olsun sana kocum verdigim her kurusu sonuna kadar hak ettin diyerek sicak evime ulastim. Basindan beri deigim gibi seat gercketen cok basarili bir arac bana gore. Direksiyon sistemini yol tutusunu performansini ve tipini hicbir vwe ve degismem. Bu nedenle kucuk arac arayan arkadaslara tavsiye ederim. Saygilar sevgiler
Yorum
-
Ynt: Ankara bembeyaz!!!! Trafik iptal ama benim kirmizi simsek sagolsun!!!!!
Orjinal yazı sahibi: Onat89Orjinal yazı sahibi: trabzon61Arakadaslar bugun bir kez daha kirmizi seat ibizama verdigim her kurusu helal ettim. İnanilmaz bir performans sergiledi. Ankaranin en yuksek yerlerinden birinde Cankayanin en tepesinde kirkonaklar birlik tarafinda oturuyorum. Az once isten ciktim normal kosullarda trafikle birlikte yarim saate kalmadan evdeyim. Ancak bugun cankaya koskune cikan yolda inanilmaz araclar hatta suvlar kalmis trafik berbat bir i sagda biri solda , onumde de bir laguna kalmadi mi? Trafik olmasin diye bekledim ama bu arabalar yuzunden en dik yerde kaldik. Ama seat ibizam ve kumho lastiklerim sayesinde 1 milim kaydirmadan o dik yokustan kalkip butun arabalarin arasindan bir sag bir sol yaparak koske vardim. Tabii dik yokusta kirmizi isigi saga ve sola bakarak ihlal ettik. Umarim ceza yazmazlar ancak bu havada durmak en tehlkelisi. Daha sonrasi ibiza icin cocuk oyuncagi idi. Tam15 dakikada eve atti beni kirmizi simsek. Ben de surekli helal olsun sana kocum verdigim her kurusu sonuna kadar hak ettin diyerek sicak evime ulastim. Basindan beri deigim gibi seat gercketen cok basarili bir arac bana gore. Direksiyon sistemini yol tutusunu performansini ve tipini hicbir vwe ve degismem. Bu nedenle kucuk arac arayan arkadaslara tavsiye ederim. Saygilar sevgiler
Yorum
Yorum