Kurtarın beni hiho
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
uskudarda olan varmi dolmus kuyrugunda dondum
Collapse
X
-
Ynt: uskudarda olan varmi dolmus kuyrugunda dondum
Arabayida çıkarmadım kar kıyamet2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
-
allah yardımcınız olsun izmiri bu konuda çok seviyorum gündüz hava güneşli ve ılıktı şuan biraz soğuk kar görmedik daha angleDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: duownageallah yardımcınız olsun izmiri bu konuda çok seviyorum gündüz hava güneşli ve ılıktı şuan biraz soğuk kar görmedik daha angle
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Orjinal yazı sahibi: duownageallah yardımcınız olsun izmiri bu konuda çok seviyorum gündüz hava güneşli ve ılıktı şuan biraz soğuk kar görmedik daha angleDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Buralar yanıyor siz kardan falan bahsediyorsunuz, birde Antalya İzmir 'e göre daha sıcakya ondan öyle bir espri yaptım
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Buralar yanıyor siz kardan falan bahsediyorsunuz, birde Antalya İzmir 'e göre daha sıcakya ondan öyle bir espri yaptımDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Sonuç olarak taksici kazandı 40 lira bayıldım2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: celikler05arkadslarda taksıcının ekmegı ıle oynamamak ıcın gelmemıslerdır zaten2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emre2929Sonuç olarak taksici kazandı 40 lira bayıldım
Yorum
-
Emre umarim donmadan eve varmissindir
Ben butun gun normal lastikler ile fink attim İstanbul'da
Tum İstanbullu dostlardan trafige cikmadiklari icin tesekkur ederim
Ozellikle Emre'den
Samandira - Ataturk Havalimani - Pendik toplam 80 dakika surdu
Bursa'dan sevgiler
Yorum
Yorum