Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia GSi& VW Arteon drag

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
    https://www.youtube.com/watch?v=sYOUat31i2I

Şu 150 km testi zaten açıklıyor herşeyi.
    İzledikçe insan daha keyif alıyor. Km77 testi de ayrıca çok güzel...

VW cilerin araçlarını abartıp çekememesi normal.

Hem fazladan 15-20 bin fazladan para öde hem bu emniyet ve konfordan mahrum kal. Kızmakta haklılar

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto View Post

Yılaaannnn.....
      Yılanki ne yılannn

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mozarto View Post
        https://youtu.be/VQ_zs1qrENk
        Arteon yol tutamayış
        Hocam o test tam bir "yol tutuş" testi değil; daha çok elektronik destek sistemlerinin ne kadar iyi çalıştığını ölçen bir test; dikkat ederseniz o testte çok efsane otomobiller (BMW M serisi, Mercedes AMG) oldukça vasat sonuçlar alırken; bazı beklenmedik otomobiller süper spor otomobillerden iyi sonuçlar alıyorlar. Çünkü yol tutuşu kötü olan otomobillerde elektronik destek sistemleri çok daha erken devreye girerek aracı çizgiye sokarken, yol tutuşu iyi olan otomobillerde sistemler daha esnek çalışıyor.

Ben Arteon Insignia'dan iyi yol tutar demiyorum, yanlış da anlaşılmasın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post

Hocam o test tam bir "yol tutuş" testi değil; daha çok elektronik destek sistemlerinin ne kadar iyi çalıştığını ölçen bir test; dikkat ederseniz o testte çok efsane otomobiller (BMW M serisi, Mercedes AMG) oldukça vasat sonuçlar alırken; bazı beklenmedik otomobiller süper spor otomobillerden iyi sonuçlar alıyorlar. Çünkü yol tutuşu kötü olan otomobillerde elektronik destek sistemleri çok daha erken devreye girerek aracı çizgiye sokarken, yol tutuşu iyi olan otomobillerde sistemler daha esnek çalışıyor.

Ben Arteon Insignia'dan iyi yol tutar demiyorum, yanlış da anlaşılmasın.
          Bilgilendirme için teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
          X