Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia GSi& VW Arteon drag
Collapse
X
-
Insignia GSi& VW Arteon drag
Bu videomuzda Villa Demirkıran ve Yaman Yılmaz'ın sunduğu Test Drive'a konuk olduk. VW Arteon 4Motion ve Opel Insignia GSI ile güzel vakit geçirmekle yetinme...Etiketler: Hiçbiri
-
-
Orjinal yazı sahibi: mozarto View Posthttps://youtu.be/VQ_zs1qrENk
Arteon yol tutamayış
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Stormhan View Post
Zaten araç 76 km hızda demiş; abi beni bırakın, abi bırakın gidiyim şöyle çayır çimene haha Kanalın ismi olan "77 km" hız bile denenememiş, zaten o süratlerde ne tepki verirdi araç bilemiyorum, yazık yazık... Yalnız tok kapı sesi, dsg şanzımanla demekki bu kadar oluyor. Yalnız böylesi araçları ellerine geçirmişken keşke bir slalom testi de yapsalarmış. Genişçe +/- lerini konuşsalarmış.
Yorum
-
insignianın o yol tutuşu tam bir mühendislik harikası. arteon şaşırttı beni. şaka gibi.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mr.big View Post34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum