Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsigniadan astra k ya geçiş

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsigniadan astra k ya geçiş

Arkadaşlar benzinli insigniamı temmuz ayında satıp kırmızı sunrooflu astra k 1.6 cdti excellence aldım. Araç şuan 45 binde. Araç konfor anlamında insigniadan sonra üzdü. Performans anlamında ise 1.6 sidinin yazılımsız haliyle çok fark yok gibi. Yakıt olarak tam yarısı

aracınız hayırlı olsun. evet sınıf farkından kaynaklı konfor eksikliği ki insignidan sonra çok fazla farkediliyor başka araçta normaldir. güle güle kullanın.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hayırlısı olsun güle güle kullanın

Yorum

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
        insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
        honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. İnsignianın verdiği hissiyat başkadır, insigniadan sonra 5.20 veya E kasa anca keser insanı diye düşünüyorum
          2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

2010 Flexride insignia'mı sattığımda 2015 Astra K 1.6Cdti AT6 baktım. Maslağa ekspertize götürmeye yola çıktık. Yola çıkınca vazgeçtim 2014 1.4T insignia aldım

Yorum

İşleniyor...
              X