arkadaşlar 27 aralıkda 2011 1.6 t cosmo + flexi şase ınsıgnıaya kapora vermiş fakat aracı izmirde olan aracı gümrüklerin kapanması sebebiyle (ki gümrükler o gün kapanmış) aracı alamayıp kaporam fiyat belirsizliğinden geri verilmiş bir insıgnıa sever olarak napçamı şaşırmış durumdayım bir süredir araç almayı sallamıştım yeniden sahalara döndüm... blink
2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase
Bende 2010 yılının Aralık ayındaki kampanyadan yararlanmak üzere astra 1.3 diesel cosmo almak için gittiğim bayiiden insignia ile çıktım ki hiç pişman değilim.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Bende 2010 yılının Aralık ayındaki kampanyadan yararlanmak üzere astra 1.3 diesel cosmo almak için gittiğim bayiiden insignia ile çıktım ki hiç pişman değilim.
Orjinal yazı sahibi: byazkan
Aynı olay benim başıma geldi 1.3 disel astra almaya gittim, çıktığımda insigniayı almıştım. hakkımızda hayırlısı. kısmet olmadan dayak bile yenmezmiş
bende de aynı durum, ,2004 model astradan sonra yeni astra çok hoşuma gidiyodu, astra mı? insignia mı? derken almaya gittik insignia ile çıktık. şimdi insignia yı her kullandığımda iyiki astra almamışım diyorum, büyük pişmanlık olurdu benim için...
2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi
bu cumartesi ne alacağımı bilmez bir şekilde bende gidicem heralde ne alırım sizce arkadaşlar... ihihi
Bence telefonu al Türkiye'de gidebileceğin bayileri ara,hazırda olanlardan bak.Bence kesin istediğini bulursun.Mersin dende yardımcı olmaya çalışırım.Sakın yolda geliyor ,laflarına itimat etme.
2014 BMW 5.20I M +comfort+premium 2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof 2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum