Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Düşük bütçeli difüzör ve egzoz işlemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Düşük bütçeli difüzör ve egzoz işlemi

Günaydın herkese. Birkaç gündür bu difüzör ve egzoz işinin baya niyetine girmiştim ama orjinallerini alıp taktıracak kadar param yoktu ben de sanayiye gittim egzozcuya sordum keseriz orjinal difüzörü dedi gözümü kararttım kes abi dedim ve kesti... 2 tane de başlık seçtim orjinalinden bi boy büyük. montajını yaptı sonuç bu bence gayet güzel oldu (araba çok kirli farkındayım)

IMG_7343.jpg
    2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR

Hayırlı olsun. Ben bu plakayı bir yerlerde gördüm ama nerede gördüğümü hatırlayamıyorum
    InsigniaTEAM

Yorum

Bence gayet güzel olmuş , kesme olduğu belli bile değil. İstanbulda kime yaptırdınız , işçiliği güzelmiş ustanın toplam maliyet ne kadara geldi ?

Güle güle kullanın.

Yorum

çok güzel görünüyor. ellerinize sağlık. ekonomik çözümler gibisi yok.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
          Hayırlı olsun. Ben bu plakayı bir yerlerde gördüm ama nerede gördüğümü hatırlayamıyorum
          Teşekkür ederim. Belki eski sahibi zamanında forumda takılmış ya da buluşmalara gelmiş olabilir abi
          Araç şu an Eskişehir'de Nisan ayından beri bende
          2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seloselo View Post
            Bence gayet güzel olmuş , kesme olduğu belli bile değil. İstanbulda kime yaptırdınız , işçiliği güzelmiş ustanın toplam maliyet ne kadara geldi ?

Güle güle kullanın.
            Teşekkür ederim bende çok beğendim Eskişehir'de yaptırdım alırken plakayı değiştirmedim güzel geldi gözüme 34 olarak kaldı. Kesme işçilik falan dahil uçlarla beraber 300 tl verdim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
              çok güzel görünüyor. ellerinize sağlık. ekonomik çözümler gibisi yok.
              Çok teşekkür ederim benim de çok içime sindi

Yorum

Gayet güzel olmuş güle güle kullanın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orhan848 View Post
                  Gayet güzel olmuş güle güle kullanın
                  Teşekkür ederim sağolun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alipamukkk View Post

Teşekkür ederim bende çok beğendim Eskişehir'de yaptırdım alırken plakayı değiştirmedim güzel geldi gözüme 34 olarak kaldı. Kesme işçilik falan dahil uçlarla beraber 300 tl verdim
                    Güle güle kullan, bayağı uyguna gelmiş. Bence gayette güzel olmuş. Eğer egzos uçlarında kararma, paslanma olmassa mesele yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Stormhan View Post

Güle güle kullan, bayağı uyguna gelmiş. Bence gayette güzel olmuş. Eğer egzos uçlarında kararma, paslanma olmassa mesele yok
                      Teşekkür ederim çok sağolun Egzozcu paslanmaz krom olduğunu söyledi bi şey olursa gel değiştireyim dedi güven verdi ihihi

Yorum

Ali Bey kesinlikle güzel iş ve güzel işçilik. O paraya bedava. Orjinal gibi de yapmış usta.
                        Hayırlı olsun...
                        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen View Post
                          Ali Bey kesinlikle güzel iş ve güzel işçilik. O paraya bedava. Orjinal gibi de yapmış usta.
                          Hayırlı olsun...
                          Teşekkür ederim parasızlığın getirmiş olduğu cesaretle güzel bi iş çıkardık ihihi

Yorum

Kendi aracıma geçen yıl egzoz uçlarıyla birlikte yeni difüzör taktırmıştım. Parçaları Çağrı kardeşimden temin etmiştim. Sizinkinin bundan farkı yok valla tebrikler.
                            You do not have permission to view this gallery.
                            This gallery has 1 photos.
                            @Murat
                            2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post
                              Kendi aracıma geçen yıl egzoz uçlarıyla birlikte yeni difüzör taktırmıştım. Parçaları Çağrı kardeşimden temin etmiştim. Sizinkinin bundan farkı yok valla tebrikler.
                              Çok teşekkür ederim sağolun

Yorum

İşleniyor...
                              X