Hayırlı olsun
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 T Cosmo Full Opsiyonlu İle Tekrar Aranızdayım
Collapse
X
-
Hayirli olsun 26 DA ... plakali arac, araci biliyorum gecmiste lpg takilip sokulmus olabilir oyle birsey hatirliyorum 3-4 senedir internette arac boyle ozel bir arac nasil onca zaman durdu satilmadi hic anlamadim ama fiyati biraz yuksekti hayirli olsun
guzel ve ozel bir arac almissiniz yilda 10 bin km yi gecmezseniz lpgye gecmeyin derimBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl View PostHayirli olsun 26 DA ... plakali arac, araci biliyorum gecmiste lpg takilip sokulmus olabilir oyle birsey hatirliyorum 3-4 senedir internette arac boyle ozel bir arac nasil onca zaman durdu satilmadi hic anlamadim ama fiyati biraz yuksekti hayirli olsun
guzel ve ozel bir arac almissiniz yilda 10 bin km yi gecmezseniz lpgye gecmeyin derim
Aracın altından üstünden manifolduna kadar yanımdaki arkadaşlarımda (usta) incelediler. Ben özellikle LPG'siz bir araç arıyordum. LPG montajı yapılmış-sökülmüş tarzı birşeye rastlamadık.
2017 1.6 CDTI 136HP Excellence
Flexride
Parkgo
Adaptive Cruze Control
Yorum
-
-
-
Orjinal yazı sahibi: basoglanh View Postİyi dilekleriniz için teşekkürler.
Trim sesi aracımda çok şükür yok. Ben hangi araç olursa olsun iç ve dış aksamdan gelen en küçük seste kafayı sıyırıyorum malesef. Önceki araçlarımdan birisi 2015 Astra K Excellence idi. Gösterge panelinden çok fazla trim sesi geliyordu. Hiç üşenmeden konsolun neredeyse tamamını söktüm. Sonrasında birleşim noktalarına çift taraflı bant ile sünger uyguladım. Seslerden eser kalmamıştı.
Dün mesela geri görüş için CD 500 sökmem gerekti. Ekran panelle birlikte söküldüğü için sonrasında ses yapabileceği düşüncesiyle aynı işlemi uyguladım. Eskisinden daha sağlam oldu diyebilirim.İnsignia 1.6t 180hp cosmo
Yorum
-
hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. çok keyifli bir araç benim aracın aynısı. bu arada koltuk ısıtmada pedi arızalı büyük olasılıkla o yüzden belli bir süre sonra kendi kendini kapatıyor.
bende insignia sport geçmek için satmayı planlıyorum ama bir türlü kıyamıyorum benim aracımada hiç lpg takılmamış. tekrardan hayırlı olsun.insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
honda accord 2.4 Executive...
Yorum
Yorum