Duyuru

Collapse
No announcement yet.

7.nci İnsignia yolda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 7.nci İnsignia yolda

İnsigniateam Ailesi'nin değerli üyeleri, kıymetli arkadaşlarım.
    Öncelikle hepinizin Cumhuriyet Bayramı'nızı bütün kalbimle kutlarım.
    Bugün 'Akşahin' serisinin üçüncü, benim ise yedinci İnsigniamın haberini
    paylaşmak istedim. Evet, yanlış okumadınız, yedinci ve büyük ihtimalle
    sonuncu olacak insigniama(site rekoru) pazarlık ettim, kısmetse yarın gidip teslim alacağım.
    Yine kısmet olur dönersem (araç Ordu ilimizde) akşama fotoğraflarını paylaşacağım.
    Hepinize iyi akşamlar dilerim, şen, esen kalın

Merak edebilecek arkadaşlarım için biraz bilgi vereyim,2017 Model P.T.Paketli, 3.000 km yol yapmış bir ekselans.
    Boya, değişen yok, Sıfır km den bir tık aşağıda,ama (bilenler bilir) ben onu 0 km gibi yaparım. ihihi

Yorum

hayırlı olsun abi, önceki ne oldu?
      InsigniaTEAM

Yorum

Hayırlısı olsun, hızınıza yetişmek ne mümkün

Yorum

Hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kullanın

Yorum

Hayırlı olsun...
            Biraz birikim yapabilsem 2017 yeni kasa ile takasa gireceğim gibi gözüküyor.
            Sıfır almak biraz zor olacak ama en azından takas ile model yükseltme şansımı deneyeceğim.
            Tabi biraz daha zaman lazım.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
              sonuncu olacak insigniama(site rekoru) pazarlık ettim, kısmetse yarın gidip teslim alacağım.
              Yine kısmet olur dönersem (araç Ordu ilimizde) akşama fotoğraflarını paylaşacağım.
              Abi hayırlı olsun öncelikle. Kazasız günlerde binin inşallah. Resimleri de merakla bekliyoruz...
              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Hayırlı olsun Necmettin bey

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Şimdiden hayırlı olsun. Hızınıza yetişmek zor
                  34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

resim isteriz, olmaz böyle kuru kuru yeni insignia
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Güle güle kullan Necmettin abi.Resim ile şenlendirirsen seviniriz.
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Hayırlı olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
                          Hayırlı uğurlu olsun, Alfa Romeo cular böylesine sevdalı olurlardı hatta alfisti falan diyorlardı kendilerine... Sanırım sizinki de öyle oldu, acaba böylesine Opel, özellikle insignia severler için özel bir isim mi yakıştırmak gerek?
                          Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, keyifle...

Yorum

Genelde sattıktan sonra ne kadar Fiyat/performans aracı olduğu daha çok anlaşılıyor. Ama bu 7. olunca bir zevk olduğu belli
                            Fikrin kadar varsın!

Yorum

Bütün arkadaşlarıma halis temennileri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun
                              Dün sabah 06:00'da yola çıkıp uçakla Ordu'ya gittim, araç Ordu yetkili satıcısı 'Ateş Otomotiv'
                              şirketinin demo aracıydı..
                              Kimseye danışmadan içeri girdim, sonradan satış temsilcisi olduğunu öğrendiğim Mert Bey
                              beni karşılayıp 'size nasıl yardımcı olabilirim' dedi. 'Burada bir beyaz şahin varmış,
                              onu görmeye-almaya geldim' dedim. Arkadaş şaşaladı, dedi ki:Bizde şahin hiç bulunmaz.

Yanılıyorsunuz dedim, sizde bir şahin var ve Ordulular onun kıymetini anlayamamışlar ki ben taaa
                              Kocaeli'nden onu görmeye geldim. İyice şaşırdı, hatta biraz mahcup oldu. Ben kendisine meseleyi
                              izah ettim, konuya vakıf olunca bana arabanın özelliklerini anlatmaya koyuldu, dinledim, lafını bitirdi.
                              Dedim ki yarısını anlattınız, öbür yarısı kaldı, onları da size ben anlatayımhaha Temelli şaşırdı, siz satış
                              temsilcisi filan mısınız dedi. Hayır dedim, sadece bir insignia sevdalısıyım
                              Öyle içten, öyle inançla anlatıyorsunuz ki benim koltuğumda siz olsanız günde iki araba satarsınız
                              dedi, şaka bir yana yalan da sayılmazihihi

Hikaye bu kadar değil, dahası var ama, bu sabah 05:30'da eve geldim, yirmi dört saattir uykusuzdum,
                              yorgun argın işe gittim, iki kadeh parlatıp biraz dinlenmem gerek, malum yaş 63, ihtiyar oldum

Yarın (hala sağ isem) fotoğraf da paylaşırım. Tekrar teşekkür ediyorum herkese

Yorum

İşleniyor...
                              X