Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Muayene hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Merhaba,

Tüvtürk'ün plaka işini biraz teknisyenin insiyatifine kalıyor, normalde plaka okumaya engel her hasar ağır kusurlu sayılıyor.
    Ağır kusurla muayeneden kaldığınızda bu evrakla şoförler odasından on dk da yeni plakanızı alırsınız, yoksa yeni plaka almak çok uğraştırır.

Bence direk muayeneye gidin, kalırsa plakayı yenilersiniz, kalmazsa zaten sorun yok. Muayeneye gitmeden plaka değiştirmek çok eziyet.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kaptan344 View Post

hocam mailin cevabını bizimle de paylaşır mısınız ?
      Sayın Mert ....,
      Bizimle paylaştığınız e-mail için teşekkür ederiz.
      Tarafımızdan muayene kusur değerlendirilmesi yapılamamaktadır, muayene işlemi için aracın durumu istasyonda görülerek karar verilebilmektedir. Tarafımıza bildirilen talimatlar gereği okunamayacak yada okunmayı engelleyecek nitelikte olan plaka karakterlerinin üzerinde,arasında,temas halinde olan vida ve vida deliklerinin kusurlu olarak değerlendirilmesi zorunludur. Karakterleri etkileyen her türlü vida ve vida deliği bulunan plakalar Ağır Kusur olarak değerlendirilmekte ve değişimi sağlanarak muayene tekrar işlemi gerçekleştirilmesi gereklidir.

Bilgilerinize sunar, güvenli yolculuklar dileriz.

Saygılarımızla,

TÜVTÜRK

Köşelerdekilerde sıkıntı yok çıkarıyorum ben bu mailden arkadaşlar.
      Insignia Sport Line 1.6 CDTI 136 Hp AT6

Yorum

Orjinal yazı sahibi: M.Aydın View Post
        Arkadaşlar peki muayenede ilkyardım çantası olmazsa sorun olur mu? Birde araçtaki yangın tüpünün tarihi geçmiş o da sıkıntı çıkarır mı?
        Bunlar hafif kusur sayılıyor ve muayeneden geçiyorsunuz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: earl-2000 View Post
          Merhaba,

Tüvtürk'ün plaka işini biraz teknisyenin insiyatifine kalıyor, normalde plaka okumaya engel her hasar ağır kusurlu sayılıyor.
          Ağır kusurla muayeneden kaldığınızda bu evrakla şoförler odasından on dk da yeni plakanızı alırsınız, yoksa yeni plaka almak çok uğraştırır.

Bence direk muayeneye gidin, kalırsa plakayı yenilersiniz, kalmazsa zaten sorun yok. Muayeneye gitmeden plaka değiştirmek çok eziyet.
          Katılıyorum.

Yorum

İşleniyor...
          X