Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Rot ayarı sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Rot ayarı sorunu

Selamun aleyküm cümleten sorun üzerine sorun..
    geçen gün yayları değişmiştim sorunsuz bi şekilde kullanıyodum.. taki yay takıldıktan sonra bi rot ayarı yapılması gerekiyomuş.. ben o rot ayarını yaptırdım sadece ön tarafa yapıldı.. velhasıl kelam bu olaydan sonra araç yolun duruma göre titreme yapmaya başladı hızlandıkçada daha belirgin oluyor.. rotu yapan yere yada başka ön düzenciye sorduğumda rot ayarının titremeyle bi alakası olmadığını söylüyor.. ya diyorum yaptırmadan önce böyle bi sorun yoktu balans diyolar bilmem ne diyolar balansıda tazeledik hem içten hem dıştan durum yine aynı.. hani durumda nasıl anlatılır bilmiyorum balans titremesi gibi değil direksiyon bi sağ bi sol yapmıyor.. tekerin asfalttan aldığını direksiyona veriyor.. hani bi aracın direksiyon kutusunda sorun olur böyle bi titreşimi vardır yolun bozukluğunu yada düzlüğünü belli ettirir ya aynen o gibi.. sizce rot ayarının bununla alakası olabilir mi daha önce başına gelen varmı, yada insignia diye farklı bi insignia modelinin ayarlarını yapmış olabilir mi..
İşleniyor...
X