Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bagaj tabanı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bagaj tabanı?

Merhaba, 2016 model Insignia'da sevmediğim bir özellik olan bagajın dibindeki çıkıntıyı bertaraf etmek yeni bir taban rafı yapmayı düşünüyordum, böylece hem bagajın kullanışsızlığını giderecektim hem de bazı eşyaları eski tabanla yeni yaptığım raf arasında saklayacaktım.

Dün ilanlarda gezerken şu ilanı gördüm, https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...98664765/detay
    Bu ilandaki arabanın bagajında benim istediğim durum söz konusu, sanıyorum bu fabrika çıkışı böyle.

Benim sorum şu, bu rafı temin edebilir miyim ve şekilde bagajı aynı hale getirebilir miyim? Maliyeti ne olur?

Sanki tabanı 5cm kadar yada daha fazla yükseltmiş gibi.

Yorum

merhaba, yapılabilir ama kalın ve dayanıklı bir malzeme olmadıkça ortalardan zamanla göçme eğilme olacaktır. daha kalın malzeme ise ekstra ağırlık verecek arkaya. malzeme belirlenip ölçü aldırılıp kesilir ve mutlaka yapan yerler vardır. o çıkıntılı alana file montajı yapılıp ıvır zıvırı file içerisine koymayı daha pratik buluyorum şahsen. üşengeçlikten yapmıyorum. yoksa oraya 2 parça geniş lastikli gergili file düşünüyorum.
      1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
      Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

MDF'den yaptırabilirsiniz. Ses sistemi yapan ve ahşap atölyesi olan (isteğe göre bass kabini yapan) işletmeler yardımcı olabilir. Onlarda kaplama kumaşı da var. Birkaç cepten oluşan bir bölüm yaptırabilirsiniz, böylece ufak tefek eşyalarda konulabilir.
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Post
          merhaba, yapılabilir ama kalın ve dayanıklı bir malzeme olmadıkça ortalardan zamanla göçme eğilme olacaktır. daha kalın malzeme ise ekstra ağırlık verecek arkaya. malzeme belirlenip ölçü aldırılıp kesilir ve mutlaka yapan yerler vardır. o çıkıntılı alana file montajı yapılıp ıvır zıvırı file içerisine koymayı daha pratik buluyorum şahsen. üşengeçlikten yapmıyorum. yoksa oraya 2 parça geniş lastikli gergili file düşünüyorum.
          Benim aracımda file var,hem solda hemde sağ tarafta cırt cırtlı olarak halı duvarlarında.Araç temizlik setlerini koydum,gayet kullanışlı oldu.

Yorum

File işi çok mantıklı geldi bak bana da

Yorum

İşleniyor...
            X