Merhabalar,
Bayram sonrası 2013 model cosmo alacağım kısmetse.Sahibiyle anlaştık ve alacağım. Sonrasında bakımlarını yapıp bineceğim. Ancak bir kaç şey var yapmak istediğim.
Bayram sonrası 2013 model cosmo alacağım kısmetse.Sahibiyle anlaştık ve alacağım. Sonrasında bakımlarını yapıp bineceğim. Ancak bir kaç şey var yapmak istediğim.
- Navigasyon/multimedia ekranı yok. Oğlum da çok zorluyor olsun diye. Önceki aracımda yoktu. Telefonla çok zorlanıyordum. Malum aracı yeni alacağım ve masrafım çok oldu ve olacak. O yüzden kılı kırk yarıyorum. Hesaplı ve çok aman aman özelliği olmasına gerek yok. Navigasyonu olsun, radyo ve mp3 çalsın yeterli. Model olarak öneriniz nedir?
- Araçta arka perdeler var, aynalar otomatik kapanıyor. Koltuklar yarı deri, Otomatik hafızalılar, Xeno far var. Ancak anten köpek balığı sırtı değil. Cosmo olup olmadığından şüphe duyuyorum. Bir yerde antenin öyle olması gerektiği yazıyordu. Ve orta konsolda multimedia ekranı yok. Cosmo olmama ihtimali var mı?
- Araç iç ve dış bakım ürünleri için önerileriniz nelerdir?
- Koltukların yıpranmamasını için üzerini bir örtü mü sereyim yoksa başka bir şey mi yapmak mı lazım. Kılıf vb. ? Kılıf biraz kötü gösteriyor.
- Dış tavanda ufak bir taş gelmiş ve boyası kalkmış. Ayrıca önceki araçlarımda kuş pisliği lekeleri vardı. Bunu olmaması için boya koruma yapsam ayda bir (kendim yapabilir miyim, hangi ürünlerle..) yererli olur mu?
Yorum