Bende uzun yolda anlamadım, ama araç açılışında farlar yukarı aşağı hareketleri yapıyor, kitapciga baktığımda aydınlatma anahtarının autoda değilde , far işareti olan segmede olması gerektiğini yazıyor, fakat bu şekilde denemedim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AFL detaylı bilgi
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View PostAldığımdan beri o düğmeyle neredeyse hiç oynamamışımdır.
Bunun sebebi ise aydınlatma ihtiyacı olmadığı halde sensörün gereksiz yere farları açması.
Bilindiği gibi ışık ışınlarının kütlesi var , bu gereksiz yakışlar zaman içinde far reflektörünün
kararmasına yol açar , böyle davranarak far ve reflektör ömrünü biraz daha uzatmış
olduğumu düşünüyorum.
Yorum
-
Far anahtarı auto konumunda olacak. Selektör kolu iki kez hızlıca ileri ittirilip far simgesi üzerinde A çıkması sağlanacak.sonra videodaki ayarlar yapılacak. https://youtu.be/3Herq1nafgc ( videodaki akıllı ışık dağılımı şehiriçi için daha uygun.köşe ve viraj aydınlatması seçilirse odağı daha çok ortaya alıp direksiyon hareketleriyle ışık hareketi daha belirgin olur) far hareketi 40 kmh üzerinde olacak diye bir şart yok. 10 ile giderken de direksiyonu sert çevirin farın hareketlerini görebilirsiniz
- Beğenmeler 1
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: eto1907 View PostFar anahtarı auto konumunda olacak. Selektör kolu iki kez hızlıca ileri ittirilip far simgesi üzerinde A çıkması sağlanacak.sonra videodaki ayarlar yapılacak. https://youtu.be/3Herq1nafgc ( videodaki akıllı ışık dağılımı şehiriçi için daha uygun.köşe ve viraj aydınlatması seçilirse odağı daha çok ortaya alıp direksiyon hareketleriyle ışık hareketi daha belirgin olur) far hareketi 40 kmh üzerinde olacak diye bir şart yok. 10 ile giderken de direksiyonu sert çevirin farın hareketlerini görebilirsiniz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
Benim ayar sürekli 'park' konumunda, oto modu yalnızca gece sürüşlerinde kullanıyorum.
Bunun sebebi ise aydınlatma ihtiyacı olmadığı halde sensörün gereksiz yere farları açması.
Bilindiği gibi ışık ışınlarının kütlesi var , bu gereksiz yakışlar zaman içinde far reflektörünün
kararmasına yol açar , böyle davranarak far ve reflektör ömrünü biraz daha uzatmış
olduğumu düşünüyorum.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VamosRepz View Post
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Konuyu birden fazla kez okudum
Ancak tam anlamıyla cevap yok. Konuyu acan arkadas, sorununu serviste tekrardan program yukleterek giderildiğini paylaşmış.
Onun öncesinde de durur vaziyette merceklerin dönmediğini, hayır döner denildiği yorumlar var.
Servisin söylediği, aracın durur vaziyette merceklerinin direksiyon ile birlikte hareket etmediği yönünde.
Onu netleştirmek amaclı yazmak istedim.
Yorum
Yorum