Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia GSİ ler gelmiş..!
Collapse
X
-
Insignia GSİ ler gelmiş..!
Opel’in uzun bir süredir vazgeçtiğini zannettiğimiz sportif harfleri, Opel Insignia Grand Sport GSi ile geri döndü. Biz de yeniden doğan GSİ’ı 210 beygirlik ...Etiketler: Hiçbiri
- Beğenmeler 2
-
Opel Insignia GSi POV videomuz yayında! iyi seyirler. - Karşılaştırma videolarımız tamamı: goo.gl/LTr1Pw Polo vs Fiesta: goo.gl/dNntoJ Peugeot 3008 vs Hyunda...
- Beğenmeler 1
-
Şu vergi sistemine bir ayar getirilse de insanlar artık kaliteli ve güçlü araçlara binebilse diye düşünüyorum fakat trafik kazası haberlerinde citroen elysee, renault symbol, dacia duster, fiat doblo tarzı araçlarla insanların kaza yaptıktan sonra hız göstergesinin 180-200 km/h civarlarında takılı kaldığını görünce... sanırım milletimiz güçlü araba kullanmak için fazlasıyla düşüncesiz ve cahil. Yani ben devlette yetkili olsam, güçlü araçları kolay erişilebilir yapmam, vicdanım elvermez.1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CB View PostŞu vergi sistemine bir ayar getirilse de insanlar artık kaliteli ve güçlü araçlara binebilse diye düşünüyorum fakat trafik kazası haberlerinde citroen elysee, renault symbol, dacia duster, fiat doblo tarzı araçlarla insanların kaza yaptıktan sonra hız göstergesinin 180-200 km/h civarlarında takılı kaldığını görünce... sanırım milletimiz güçlü araba kullanmak için fazlasıyla düşüncesiz ve cahil. Yani ben devlette yetkili olsam, güçlü araçları kolay erişilebilir yapmam, vicdanım elvermez.
Yorum
Yorum