Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia GSİ ler gelmiş..!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia GSİ ler gelmiş..!

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ahhh ah bizim arabalar eskidi
      Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Dolar ve euro bu haldeyken hayalden öteye geçmez... Arabalarınıza iyi bakın....

Yorum

Şu vergi sistemine bir ayar getirilse de insanlar artık kaliteli ve güçlü araçlara binebilse diye düşünüyorum fakat trafik kazası haberlerinde citroen elysee, renault symbol, dacia duster, fiat doblo tarzı araçlarla insanların kaza yaptıktan sonra hız göstergesinin 180-200 km/h civarlarında takılı kaldığını görünce... sanırım milletimiz güçlü araba kullanmak için fazlasıyla düşüncesiz ve cahil. Yani ben devlette yetkili olsam, güçlü araçları kolay erişilebilir yapmam, vicdanım elvermez.
          1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CB View Post
            Şu vergi sistemine bir ayar getirilse de insanlar artık kaliteli ve güçlü araçlara binebilse diye düşünüyorum fakat trafik kazası haberlerinde citroen elysee, renault symbol, dacia duster, fiat doblo tarzı araçlarla insanların kaza yaptıktan sonra hız göstergesinin 180-200 km/h civarlarında takılı kaldığını görünce... sanırım milletimiz güçlü araba kullanmak için fazlasıyla düşüncesiz ve cahil. Yani ben devlette yetkili olsam, güçlü araçları kolay erişilebilir yapmam, vicdanım elvermez.
            Abi zaten bahsettiğin arabalar daha tehlikeli gidio , makas atmalar sürekli dipgaz gitmeler. Hele bir de şirket aracı yada kiralık araçsa ölümüne gidiyorlar zaten.

Yorum

İşleniyor...
            X