Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fikri olan varmi ? BU nedir?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Fikri olan varmi ? BU nedir?

Bu sabah fark ettim icten disarayi dogru cikmis sivilce gibi ? nasil oldugu hakkinda hic bir fikrim yok boyayi parcalamis. Daha önce basina gelen oldumu yada ne oldugu hakkinda fikri olan varmi?

Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.

Yorum

Fotoğrafı göremiyoruz ne yazık ki.

Yorum

tekrar buraya birakiyorum linki https://imgur.com/0vSiEts

Yorum

Sanırım benim internet bağlantımda problem var. Göremiyorum halen.

Yorum

You do not have permission to view this gallery.
            This gallery has 1 photos.

Yorum

bu dami gol degil

Yorum

Bu sefer tam doksana.

Tampon sanırım burası, daha önceden yapılmış macun çatlağına benziyor. Hava yapıp sıcaklıkla genleşmiş olabilir. Bir şeyin dokundurması sonucu çatlayıp yine genleşmiş olabilir.

Yorum

evet arka tampon mancunluk bir durum degil arabada boya yok. Hic boyle birsey gormedim daha once

Yorum

Arabının orjinal olduğuna eminseniz servise gidin boya garantisinden yaptırtın enteresan bir durum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arac 7 yasinda boyada olsa hala garanti kapsina alinirmi?

Yorum

Yanlış hatırlamıyorsam 12 yıl boya garantisi vardı

Yorum

cürümemezlik garantisi diye biliyorum ama sizden bir kac arastirma yaptim o garanti kapsamini girmesi icin aracin düzenli olarak yetkili serviste korozyon bakimi yapilmasi gerekiyormus yani . Kiviracaklar sonuc olarak . Neyse yakin zamanda degistermeyi dusunuyorum .

Yorum

Düzenli servise gitmek Korozyon bakımının yapıldığı manasına gelir

Yorum

yok o ekstraymis . Talep edilmedikce yapilmiyormus. Sikayetvar.com da baya cok detayli orenkleri var yarim saat kadar okudum. Hepsini ayni sebebple geri cevirmisler . Özellikle talep etmek gerekiyormus.

Yorum

İşleniyor...
                              X