2015 1.6 T Stil paket Sıdı sahibiyim, yaklaşık 10000 km dir kullanıyorum. Bu araçlarda yakıt tüketimi tamamen kullanım tarzı ve rota ile alakalı, düz yolda sakin kullanımda 6.5 litrelere düşerken, rampalı güzergahlarda 8-9 litrelere çıkabiliyor.. Benim önceki aracım 1.2 clio idi.. Sehir içi 8.5 sehirdışı 6.7 litre yakıyordu. İnsignia Clio'dan 600 kilo daha ağır ve arada birkaç litre yakıt farkı var benim düşünceme göre çok çok iyi. Bir de şöyle bir durum var, araç o kadar keyifli ki, aradaki yakıt farkını umursamıyorsunuz
.. Opel insignia fiyat performans olarak şu anda alınabilecek en iyi araç, 80-90 bin liralara full donanımlı D sınıfı araç alıyorsunuz.. Burada gerçek soru şu olmalı, ayda 100-200 lira benzinden tasarruf edip B sınıfı bir araç mı tercih edersiniz? Yoksa bu farkı umursamayıp tam donanımlı D sınıfı bir araca mı. Seçim tabii ki size kalmış. sizi çok iyi anlıyorum, ben de almadan önce çok araştırdım, kafamda bir sürü soru işareti vardı ama şimdi pencereden dışarı bakınca doğru tercihi yaptığımı düşünüyorum. 2014 ve üstü 1.6 T motor ile ilgili her türlü sorunuzu çekinmeden sorabilirsiniz. İyi günler dilerim.
![](https://www.insigniateam.com/core/images/smilies/smiley.gif)
Yorum