Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gruptan Biriyse Geçmiş Olsun Hız Felakettir

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Gruptan Biriyse Geçmiş Olsun Hız Felakettir

Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir mevkii Ankara istikametinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hafif yaralanırken, bir kişi ise ağır yaralandı.

Her ne kadar araçlarımız sağlam desek de fizik kurallarına engel olamıyoruz.

Yorum

Geçmiş olsun.Motor fırlayıp gitmiş ama kabinde fazla hasar gözükmüyor.Yinede hız felakettir.

Yorum

Büyük geçmiş olsun

Kimse bilerek kaza yapmak istemez ama yan faktörler işin içine girince en iyi şoför bile kaza yapıyor kontrol edemediğimiz hızlara lütfen çıkmayalım.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Geçmiş olsun diyelim.
          Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Ben hız yapılmamasından yana görüş bildirirken "120 ile gitmek için mi Insignia aldık" diyen arkadaşlar ders çıkarırlar umarım. (Sanmıyorum ya neyse)

Bizim araçların sürüş dinamikleri ne kadar iyi olursa olsun; trafikte diğer araçların olduğunu, Türkiye'de yol koşullarının kötü olduğunu ve denetimsiz olduğunu; trafikte pek çok kötü ve dikkatsiz sürücünün olduğunu, araç ne kadar iyi olursa olsun lastik patlaması vb sorunların her an oluşabileceğini unutmamak gerekiyor.

Gideceğiniz yere birazcık geç gidin, sağ sağlim gidin.

Yorum

Büyük geçmiş olsun. İnşAllah durumları iyidir.

Yorum

Geçmiş olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
                  Ben hız yapılmamasından yana görüş bildirirken "120 ile gitmek için mi Insignia aldık" diyen arkadaşlar ders çıkarırlar umarım. (Sanmıyorum ya neyse)

Bizim araçların sürüş dinamikleri ne kadar iyi olursa olsun; trafikte diğer araçların olduğunu, Türkiye'de yol koşullarının kötü olduğunu ve denetimsiz olduğunu; trafikte pek çok kötü ve dikkatsiz sürücünün olduğunu, araç ne kadar iyi olursa olsun lastik patlaması vb sorunların her an oluşabileceğini unutmamak gerekiyor.

Hocam ben birebir aynı görüşteyim sizinle..Uzun yolda sürekli 110-120 arasi sabitlerim..Hatta yer yer 90-95 le gidiyorum..Bu arabaları yavaş kullanmak neden bilmem daha fazla haz keyif veriyor..Frene bastığımda zorlanmadan durabilecegim hızları seviyorum..Biz tedbir alalım da takdir Allah tan ..Alın yazımızda varsa karşı şeritten fırlar gelir vurur ama herşeyin başı tedbir kesinlikle..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post

Aynen

Yorum

İşleniyor...
                    X