Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gruptan Biriyse Geçmiş Olsun Hız Felakettir
Collapse
X
-
Büyük geçmiş olsun
Kimse bilerek kaza yapmak istemez ama yan faktörler işin içine girince en iyi şoför bile kaza yapıyor kontrol edemediğimiz hızlara lütfen çıkmayalım.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Ben hız yapılmamasından yana görüş bildirirken "120 ile gitmek için mi Insignia aldık" diyen arkadaşlar ders çıkarırlar umarım. (Sanmıyorum ya neyse)
Bizim araçların sürüş dinamikleri ne kadar iyi olursa olsun; trafikte diğer araçların olduğunu, Türkiye'de yol koşullarının kötü olduğunu ve denetimsiz olduğunu; trafikte pek çok kötü ve dikkatsiz sürücünün olduğunu, araç ne kadar iyi olursa olsun lastik patlaması vb sorunların her an oluşabileceğini unutmamak gerekiyor.
Gideceğiniz yere birazcık geç gidin, sağ sağlim gidin.
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View PostBen hız yapılmamasından yana görüş bildirirken "120 ile gitmek için mi Insignia aldık" diyen arkadaşlar ders çıkarırlar umarım. (Sanmıyorum ya neyse)
Bizim araçların sürüş dinamikleri ne kadar iyi olursa olsun; trafikte diğer araçların olduğunu, Türkiye'de yol koşullarının kötü olduğunu ve denetimsiz olduğunu; trafikte pek çok kötü ve dikkatsiz sürücünün olduğunu, araç ne kadar iyi olursa olsun lastik patlaması vb sorunların her an oluşabileceğini unutmamak gerekiyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View PostBen hız yapılmamasından yana görüş bildirirken "120 ile gitmek için mi Insignia aldık" diyen arkadaşlar ders çıkarırlar umarım. (Sanmıyorum ya neyse)
Yorum
Yorum