Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kopamıyoruz bu İnsignia'dan :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Hayırlı olsun. Hakikaten çok güzel bir renk ve araç. Allah kaza bela vermesin insallah...
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kaan352 View Post
      Hayırlı olsun bizim araçlar başka ya..benim arkadaşta c180 var ve usta senin arabana hastayım nasıl bir dizaynı var bunun diyip duruyor düşün Allah kaza bela vermesin cümlemize
      İki hafta önce cuma günü tesadüf olarak hanımı götürdüğüm kuaförle tanıştık,kendisindede daha önce C180 varmış,bunun yanında hikaye dedi .Benim tosunu baya bi inceledi ve ardından sat bana dedi.115bine kadar çıktı,yok dedim.Belki burdan bazı arkadaşlar satıp başka alsaydın dicek fakat araç konusu benim için bi başka,benimsediysem ya sıkılmam gerek yada Allah korusun çok acil paraya ihtiyacım olması gerek.Elemana da söyledim,120binde versen olmaz,parasında değilim diye.Şu güne kadar gerçekten tam manasıyla severek kullandığım tek araç.Aynı zamanda bana yolda acele etmeden salına salına git diyen tek araç oldu

Yorum

Başka araç alıp 2 insignia parası vermektense...
        insignia&c200d.jpg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen View Post
          Hayırlı olsun. Hakikaten çok güzel bir renk ve araç. Allah kaza bela vermesin insallah...
          Saolasın hocam. teşekkürler.
          Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL + Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post

İki hafta önce cuma günü tesadüf olarak hanımı götürdüğüm kuaförle tanıştık,kendisindede daha önce C180 varmış,bunun yanında hikaye dedi .Benim tosunu baya bi inceledi ve ardından sat bana dedi.115bine kadar çıktı,yok dedim.Belki burdan bazı arkadaşlar satıp başka alsaydın dicek fakat araç konusu benim için bi başka,benimsediysem ya sıkılmam gerek yada Allah korusun çok acil paraya ihtiyacım olması gerek.Elemana da söyledim,120binde versen olmaz,parasında değilim diye.Şu güne kadar gerçekten tam manasıyla severek kullandığım tek araç.Aynı zamanda bana yolda acele etmeden salına salına git diyen tek araç oldu
            Güzel yorum olmuş. özellikle son cümlesi.
            Insignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL + Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post

Valla hocam satsaydiniz forumdan incelediğim kadarı ile maksimum 1 yıl sonra 2.insigniam isimli başlık açardiniz aracımı alalı 4 ay oldu bu süre zarfında audi toyata coralla vs gibi araçlar kullandım ve onlardan inip kendi aracıma bindiğim zaman oh be dünya varmış dedim ) sadece ww cc ile biraz benzettim konfor olarak bizim araçları. .uzunluk coupe tarzı sedan olması vs..bizim araçlar 2 ve 3 .vites yazlık mesire yerlerinde acayip keyifli benim araç opc paket ve insanlar direkt Led lere bakıyor mavi parklar,yan ayna altı ledleri arabanın duruşu tipi bambaşka bizim keratalar..Sanırım Allah sattirmasin ama kaza bela maddi sebebler herşey olabilir satilirsa bir daha insignia alana dek başka araba almam..
              Arabamda lpg yok 1.4 t 60 binde ve yaktığı her yakit sonuna dek helal olsun

Yorum

İşleniyor...
              X