Hayırlı olsun. Hakikaten çok güzel bir renk ve araç. Allah kaza bela vermesin insallah...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kopamıyoruz bu İnsignia'dan :)
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Kaan352 View PostHayırlı olsun bizim araçlar başka ya..benim arkadaşta c180 var ve usta senin arabana hastayım nasıl bir dizaynı var bunun diyip duruyor düşün Allah kaza bela vermesin cümlemize
- Beğenmeler 1
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
İki hafta önce cuma günü tesadüf olarak hanımı götürdüğüm kuaförle tanıştık,kendisindede daha önce C180 varmış,bunun yanında hikaye dedi .Benim tosunu baya bi inceledi ve ardından sat bana dedi.115bine kadar çıktı,yok dedim.Belki burdan bazı arkadaşlar satıp başka alsaydın dicek fakat araç konusu benim için bi başka,benimsediysem ya sıkılmam gerek yada Allah korusun çok acil paraya ihtiyacım olması gerek.Elemana da söyledim,120binde versen olmaz,parasında değilim diye.Şu güne kadar gerçekten tam manasıyla severek kullandığım tek araç.Aynı zamanda bana yolda acele etmeden salına salına git diyen tek araç olduInsignia 1.4T Edition Elegance + Stil + 18" + AFL + Navi
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
İki hafta önce cuma günü tesadüf olarak hanımı götürdüğüm kuaförle tanıştık,kendisindede daha önce C180 varmış,bunun yanında hikaye dedi .Benim tosunu baya bi inceledi ve ardından sat bana dedi.115bine kadar çıktı,yok dedim.Belki burdan bazı arkadaşlar satıp başka alsaydın dicek fakat araç konusu benim için bi başka,benimsediysem ya sıkılmam gerek yada Allah korusun çok acil paraya ihtiyacım olması gerek.Elemana da söyledim,120binde versen olmaz,parasında değilim diye.Şu güne kadar gerçekten tam manasıyla severek kullandığım tek araç.Aynı zamanda bana yolda acele etmeden salına salına git diyen tek araç oldu
Arabamda lpg yok 1.4 t 60 binde ve yaktığı her yakit sonuna dek helal olsun
- Beğenmeler 3
Yorum
Yorum