Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acil yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Acil yardım

Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar ben araniza kibristan katılıyorum ben 2014 model 1.6 benzinli opel ınsignia cosmo donanımlı aracımı 1 hafta önce aldım ama aşırı derece benzin bakıyor bunun sebebi ne olabilir ekran da 100 kilometrede 14.30 yazıyor ve acayip yakiyor
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

1.Gerçek pompa değerlerini esas almak lazım araç bilgisayarı yanıtabilir
    2.Fabrika verileri gerçek kullanım değerlerinden her zaman düşüktür
    3.Muadil güç ve kilodaki araçlarla kıyaslamak lazım
    4.Kullanım tarzı ve güzergah önemli
    5.Araç bakım ve sensör temizlikleri daha iyi gaz tepkisi vermesini sağlar. Bakımsız araçta daha fazla gaza yüklenirsiniz.
    iyi günlerde kullanın.

Yorum

kısa mesafe, yoğun trafikte vs hemen hemen o değerler normaldir ama yine de bir bakım yaptırın, buji, hava filtresi, yağını falan değiştirin derim.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Merhaba,gaza basarken daha sakin basarak deneyin.Birde Kıbrıs'ta pompa fiyatları nedir?

Yorum

iş ile evim arası 3.5km trafik ve ışık olan bir güzergah yakıtım 14lt civarı dolaşıyor şehir dışı 7.5 lt ile 8.5lt arası bu durum aracın teknik durumuna göre normal bir durum ortalama hızınız düşük zaten. (2014 1.6 sidi)
          1.6 SIDI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
            Merhaba,gaza basarken daha sakin basarak deneyin.Birde Kıbrıs'ta pompa fiyatları nedir?
            Benzin 3.67, mazot 3.47 görünüyor. Asgari ücret de brütte Türkiye'den 300 lira fazla!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cesur047 View Post
              Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar ben araniza kibristan katılıyorum ben 2014 model 1.6 benzinli opel ınsignia cosmo donanımlı aracımı 1 hafta önce aldım ama aşırı derece benzin bakıyor bunun sebebi ne olabilir ekran da 100 kilometrede 14.30 yazıyor ve acayip yakiyor
              Öncelikle Kıbrıs'tan aramıza hoş geldiniz.
              Mesajınızı görünce '' neyse ki bu değerlerde tüketimde yalnız değilim '' diye içime biraz su serpildi
              İnsignia düşmanı bir yerde oturduğumdan daha 70 km hız gördüğüm yok. Eşim kullandığında 13.5 lt ben kullandığımda 11-12 lt arası tüketimlerde seyir yapıyoruz.

Subaru XV 1.6i Xtreme Benzin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post

Benzin 3.67, mazot 3.47 görünüyor. Asgari ücret de brütte Türkiye'den 300 lira fazla!
                Fiyatlar burdada böyle olsun varsın 11-12lt yaksın haha

Yorum

Aynı araca sahibim. Ev ile iş yerim 6 km. Bunun yarısı yokuş. Yoğun trafik de var. Çok yakın değerlere sahibim. Bence normal. Kafaya takmıyorum. Uzun yolda 110-140 km hız arasında 7-8lt ye düşüyor.
                  @Murat
                  2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                  X