öncelikle herkese iyi pazarlar arkadaşlar ben 1.6 180 insignia kullanıyorum aracım 25.000km de bugün garajda arabayı çalıştırdım marşla beraber tak diye yüksek bir ses geldi biraz durdum sonra motoru durdurdum ve yeniden denedim sesfalan gelmedi bu ikidir başıma geliyor.yorumlarınızı bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bu nasıl çalışma
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: bu nasıl çalışma
Orjinal yazı sahibi: emrah akınöncelikle herkese iyi pazarlar arkadaşlar ben 1.6 180 insignia kullanıyorum aracım 25.000km de bugün garajda arabayı çalıştırdım marşla beraber tak diye yüksek bir ses geldi biraz durdum sonra motoru durdurdum ve yeniden denedim sesfalan gelmedi bu ikidir başıma geliyor.yorumlarınızı bekliyorum
Umarım düşündüğüm şey değildir...Özellikle kış aylarında üşüyen kediler ısınmak için motoru sıcak araçların motor bölümüne girmekteler..
Maalesef her yıl binlerce kedi motor içinde uyurken marşa basılması yüzünden telef olmakta yada sakat kalmakta...
Kış aylarında marşa basmadan kaputu açıp kontrol ederek bir kedinin hayatını kurtarabilirsiniz..
Geçenlerde bir arkadaşım aracından gelen ve nedenini bulamadığı kötü kokudan şikayetçiydi..Sonunda motordan maalesef bir kedi leşi çıktı..Motor yıkandığı halde koku tamamen çıkmadı..
Tüm arkadaşları bu konuda uyarmak isterim..
Selamlar...2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme
Yorum
-
Gecenlerde bana da oldu, ödüm koptu valla ama tekrarlamadı servisede gösterdim sorunu olmadıgı söylendi
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Bende de geliyor, hatta başka bir konunun olması lazım forumda bu sorunla ilgili, herkeste var gibi yani, soğuğa bağlı biraz. Ayrıca bu sorunun çözümü için aklımda bir yol var, henüz deneyemedim ancak InsigniaEnthusiast'ta görmüştüm, resimde tam ortada görülen, hava kutusunun motora en yakın olan yerdeki lastik bağlantısını gres ile yağlamak, veya daha iyisi çevresine çift taraflı yumuşak bant yapıştırmak.
'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23arada yapıyor öyle sesler pat küt diye sesler çok dert etmeyin, inşallah bişey olmamıştır, araçta kullanılan elektronik sistemler bu tarz seslere sebep oluyor, havanın soğukluğu da buna etkendir, çok ciddi bir ses değilse, sorun yoktur...Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum