Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni kasa Insignia ve donanımı hakkında bir yorum.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni kasa Insignia ve donanımı hakkında bir yorum.

Arkadaşlar merhaba,

Bayramdan önce genel kontrol için aracımla servise gittim. Araç servisteyken satış ofisine geçerek yeni Insignia'ları inceledim. Galeride 2 Insignia vardı, birisi 187.000 TL'lik ettketi ile Grand Sport Enjoy, diğeri ise 206.000 TL'lik etiketi ile Grand Sport Excellence.

Ben yeni kasayı çok beğeniyorum ama kısmet olmadı, inşallah ileride olur.

Her iki aracı da şöyle bir inceledim. Teknik detaylarına çok bakacak zamanım olmadı ama Enjoy modelinin arka koltuklarda kol dayama olmaması ve kapı içi kaplamalarının kumaş olması çok ilginç geldi. Tam 187.000 TL para veriyorsunuz ve makyajlı Insignia Cosmo'daki deri kaplı kolçaklara bile sahip olamıyorsunuz. Bu özellik ancak 200 küsür bin TL'lik Excellence modelinde geliyor.

Burada Opel'i eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın, henüz 2016 sonunda 90 bin küsüre satılan Cosmo'daki donanıma sadece 1,5 yıl sonra 2 kat para vererek sahip olabiliyoruz, buna üzüldüm.. Satın alım gücümüz otomobil özelinde 1,5 yılda yarı yarıya azalmış maalesef. Umarım ekonomik anlamda kısa zamanda toparlanır ülkemiz.

Ekonomik durumla ilgili konuya hiç girmesem daha iyi, o konuda karamsarım zira böyle başa böyle tarak durumu var. Hakettiğimiz seviyeye düşüyoruz hızla... Bize müstehak.

Yeni kasayı geniş olması ve tasarımındaki ağırbaşlılık nedeniyle ben de çok beğeniyorum; iğrenç arka tasarımına rağmen. Fakat mevcut aracımı satıp 3 katı para vermek bana hiç ama hiç mantıklı gelmiyor. Şu anda 2. el fiyatları çok uygun, yeni kasa Insignia düşünenlere de 85-95.000 lira aralığında bulabileceğiniz benzinli, düşük km'li yeni Mondeo öneririm. Insignia'daki genişlik ve ağır başlılık bu araçta da mevcut.

Aradaki 100.000 lira ile de ne yapacağınız size kalmış haha

Yorum

Ben arka tasarıma alışamadım hala...

Yorum

200 bin TL etiket fiyatı bana göre bu dizayna göre çok pahalı. Özellikle o arka kısım gerçekten araca hiç yakışmıyor. Arkadaşım geçen hafta 200 Bin TL ye 2016 5.20i Exclusive aldı. Şahsi düşüncem bu araç bu kadar parayı etmez. Her ne kadar donanım olarak iyi olsa da...
        2013 İnsignia Cosmo 1.6T

Yorum

İşleniyor...
        X