Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ben de bir insignia sahibi olmayı düşünüyorum...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ben de bir insignia sahibi olmayı düşünüyorum...

Merhaba arkadaşlar siz değerli insignia kullanıcılarına birkaç sorum olacak.Öncelikle benim almayı düşündüğüm model 2.0 cdti 130 luk + stil paketi. bayii indirimleriyle falan tahminen ne kadara alabilirim? (liste fiyatı 81700 şu an )
    Şu anki arabam 2004 model 1.6 octavia (benzin-düz vites) , 2.0 litreye geçince vergisi uçup gidecek zaten bir de yakıttan çektirir mi bana sizce? (octaviada 29 30 kurusluk bir tüketimim vardı)
    Stil paketindeki jantı seçme imkanım var mı?
    Bir de edition elegance aldıktan sonra ona mercekli far(cosmodaki o şık farlardan) taktırmanın bir yolu var mı varsa ne kadara patlar aşağı yukarı?

en kısa zamanda insignia ailesine katılmak dileğiyle...

Ynt: ben de bir insignia sahibi olmayı düşünüyorum...

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Fiyatlamayı tek tek bayiilerle görüşmek lazım. Bu pkat konusunda da 2012 lerde biraz farklılıklar olduğunu duydum.Mesela jantlarda değişiklikler varmış.Bunları da bayiilerle bizzat görüşmek lazım. Yakıt olarak cok ciddi avatjları olacaktır. Cosmo farını sonradan taktırmak mümkün ancak aflyi çalıştırmak çok çok zor ve maliyetlei. bixenon sağlanabiliyor ledler yakılıyor ancak viraj farları ve kendi kendine yaptığı ayarlar olmuyor. Görüntü ve fonksiyon normal xenon olarak mükemmel ama ekstralar yok. Maliyeti de su an 4000 5000 lirayı bulur....Tekrar yeni arabanız hayırlı olsun.Buluşmalarda görüşmek üzere...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozgurkaya
      Merhaba arkadaşlar siz değerli insignia kullanıcılarına birkaç sorum olacak.Öncelikle benim almayı düşündüğüm model 2.0 cdti 130 luk + stil paketi. bayii indirimleriyle falan tahminen ne kadara alabilirim? (liste fiyatı 81700 şu an )
      Şu anki arabam 2004 model 1.6 octavia (benzin-düz vites) , 2.0 litreye geçince vergisi uçup gidecek zaten bir de yakıttan çektirir mi bana sizce? (octaviada 29 30 kurusluk bir tüketimim vardı)
      Bir de edition elegance aldıktan sonra ona mercekli far(cosmodaki o şık farlardan) taktırmanın bir yolu var mı varsa ne kadara patlar aşağı yukarı?

Bence temiz 2el cosmo 160 hp almak daha mantıklı alala

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

hoşgeldiniz, aşağıdaki linkten kendinizi de tanıtırsanız seviniriz
        InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
          Orjinal yazı sahibi: ozgurkaya

Bence temiz 2el cosmo 160 hp almak daha mantıklı alala
          bende katılıyorum.Şirket için ben sıfır araç aldım.Faydasıda oldu.Ama sabırla takip ederseniz sıfır ayarında araçlar bulabilirsiniz.Bana görede 160 bg düşünmeniz daha doğru olur.
          2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
          2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
          2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

biraz da 2. el araştırayım o zaman, çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. farları mercekli olsun diye bile ekstra 4000 5000 vereceksem eğer haklısınız cosmo bakmak daha bir mantıklı.

Yorum

Kesinlikle cosmo düşünün
              2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

Bencede cosmo düşünün şimdiden hayırlı olsun...

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz,2. el cosmo dizel daha mantıklı bence

Yorum

bir edition sahibi olarak kesinlikle cosmoyu zorlayın derim
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Merhabalr
                      Yilda kac km yil yapiyorsunuz?
                      Daha cok sehirici sıkısık trafikte misiniz?

Mevcut aracinizdan yola cikarak
                      Cok km yapmayan , rahat yolda kullanan ve cok performansa onem vermiyorsunuz
                      Dolayisi ile insignia 1.4 Turbo'yu da listeye katin
                      İlla Cosmo derseniz sitemizde kelepir 1.6 Turbo Cosmolar mevcut

Yorum

haklısınız cosmoyu düşünmekte fayda var.Yılda 10 12 bin km yapıyorum o yüzden dizel almak ne derece mantıklı bilemiyorum aslında(2004 model aracım 80000 de şu an).Hatta benzinli bir otomatik araba alıp vergiden ve aracın fiyatından kar etmek daha mantıklı gibi geliyor artık bana.Malum günümüz Türkiyesinde iyi düşünmek lazım böyle büyük alışverişleri.
                        Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim hepinize

Yorum

sahibinden com da bazı galerilerde 73 bin tl ya kadar fiyatlar gördüm aracınız için(0 km) hatta bir tanesi teknik gri ve 18 jant var, bir bakın derim.
                          Bu arada bu galeriler bu araçları yetkili bayi fiyatının altında nasıl veriyor bilemiyorum. Bayilerin ellerinde kalan arabaları çok iyi fiyata alıyor olabilirler ancak aracın ayıplı bir otomobil olup olmadığını da mutlaka kontrol etmek lazım, Opel türkiye garantiside varmı onu da kontrol ettirmek gerekli.

ben 1.4 manuel in bu otomobile cazip bir alternatif olduğunu düşünmüyorum, Türkiye'de geçen yıl satılan otomobillerin %63 ü dizeldi ve 2. el piyasasında dizel otomatik kombinasyonu her zaman geçer akçedir. Değer kaybı benzinli ve manuel bir arabaya göre düşük olur diye düşünüyorum. Sonuçta verdiğiniz ekstra parayı bence satarken büyük ölçüde geri alırsınız, yakıt tasarrufu cabası.

Yorum

bende cosmo düşünüyorum dış renk olarak teknik gri kararını verdim fakat iç rengine henüz karar vermedim bej renk biraz sırıtıyor gibi ne dersiniz arkadaşar ? siyah sanki biraz daha ağır görüntüsü var şu an siyah ağır basıyor sizler ne düşünüyorsanız iç siyah renk daha iyi gibi

Yorum

Bej döşeme iç mekanda ferahlık sağlıyor ve ahşap konsolu sevenler için(benim gibi) çok güzel.Siyah ise biraz daha spor görünüyor seçim sizin.Ben teknik gri araç alacak olsam ben de siyah döşeme seçerdim.Sırıtma konusunda aynı fikirdeyim ancak yine de aracın içi ve dışı ayrı mekanlar olduğunda farklı düşünülebilir ve bej de tercih edilebilir.
                              2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

İşleniyor...
                              X