Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia aracı en kısa sürede servise götür uyarı ve arıza lambası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia aracı en kısa sürede servise götür uyarı ve arıza lambası

aracım 2010 model ve 82000 km de 80000 km de araç belli bir süre kullandıktan sonra durduğum zaman titreme yapıyor ve motorda tırıltı ve titreme şeklinde çalışıyor aracı söndürüp biraz bekledikten sonra düzeliyor fakat biraz önce yine aynı arızayı yaptı ve aracı söndürüp biraz bekledim yine düzeldi ama motor arıza lambası yanık kaldı bujileri değiştirdim bir süre yapmadı ama bu gün yine yaptı

Hosgeldiniz
    iyi bayramlar

Ateşleme siteminde yada turbo sisteminde sorun olabilir

Araçta yazılım varmi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Gecmis olsun sorun bobinde olabilir
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Hayırlı bayramlar abicim aracımda sonradan atılan bir yazılım yok aracım orijinal oynanmamış bir araç

Yorum

Aracımın bobinini 7 ay önce değiştirmiştim delhpi marka bir bobinle bu gün bir kaç ustaya gösterme fırsatım oldu rica minnet birisi bilgisayara bağladı 2 göz arıza diye bir uyarı veriyor usta bujileri değiştiysen bobinden kaynaklanıyordur muhtemelen gm marka bobin taktır onlar kolay kolay arıza vermiyor dedi yine aynı arıza devam ederse siboplarda erime vardı felan dedi bilmiyorum çözümü nasıl olacak birde gm marka bobin alıp deneyeceğim bayramdan sonra

Yorum

İşleniyor...
          X