Sadettin 50 Geçmiş olsun abi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Jant Hırsızlığı... :)
Collapse
X
-
Saadettin Bey size de geçmiş olsun. Bunlar bir çete sanıyorum. Anadolu yakasını komple dolaşıp işi bitirecekler herhalde Bu arada kilitli bijon olayını gelen lastikçinin söylediğine göre "çok rahat şekilde patlatıyorlarmış" . Hatta şöyle bir bilgi veriyim. 2 hafta önce lastikleri çalınan passatın lastiklerini , aracın içerisinde bulunan kendi ekipmanlarıyla sökmüşler
Sonuç olarak hırsızı engellemenin pek bir yolu yok sanırım.
2013 İnsignia Cosmo 1.6T
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Abu View PostSaadettin Bey size de geçmiş olsun. Bunlar bir çete sanıyorum. Anadolu yakasını komple dolaşıp işi bitirecekler herhalde Bu arada kilitli bijon olayını gelen lastikçinin söylediğine göre "çok rahat şekilde patlatıyorlarmış" . Hatta şöyle bir bilgi veriyim. 2 hafta önce lastikleri çalınan passatın lastiklerini , aracın içerisinde bulunan kendi ekipmanlarıyla sökmüşler
Sonuç olarak hırsızı engellemenin pek bir yolu yok sanırım.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Valla hocam büyük geçmiş olsun..sibop kapağı araBa logosu amblem anten çalınmasına şahit oldum ama lastik jant hirsizligi nedir ya ?? Herşeyi bıraktım emek verilerek alın teri dökülerek elde edilmiş bir mala eşyaya el uzatmak nasıl bir kansizliktir ? Nasıl bi serefsizliktir bu? Eğer ki görsem o an şahit olsam öldürmeden süründürür devletten önce cezasını ben keserdim ..büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın ..
Yorum
-
-
insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
-
Bir ay kadar önce -site park yerinde yer bulamadığı için- eşim opel corsa aracını cadde üzerinde bir yere bırakmış.
Sabah geldiğinde ne görsün; arka tampon üzerindeki çeki demiri yuvası açık ve tampon yerinden oynamış.
Anlaşılan arabayı çekip götürmeye çalışmışlar , ama becerememişler, veya bir gören olup müdahale etti, kaçtılar
Yorum
Yorum