Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Kaplatılır mı!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Kaplatılır mı!!!

İnsignianın ilk aklıma düştüğü an onu kırmızı gördüğüm andı. Ve nihayet almaya karar verdim, bayiye kırmızı almak istediğimi söylediğimde, bana ancak sipariş ile geleceğini ve 3 ay süre beklemem gerektiğiniş öğrenince biraz hay kırıklığına uğrasamda, showroom daki siyah aracın içine oturduğumda herşey değişti.

ve siyah aldım.

Şimdi şu ilana bakmanızı istiyorum. ihihi

Adam A5 i zek için kaplatmış ve tam istediğim KIRMIZI.

Şimdi bunu araştırıyorum, ikna olur isem süprize açaığım BEN. cool angle clapclap obaa oleyy
    Morpheus
    61 TT 971

Ynt: İnsignia Kaplatılır mı!!!

ben olsam yaptırmam arabanın heryerini söküp bu uygulamayı yapıyorlar bence bulaşma
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

A5 e çok yakışmış bence... Ateş gibi....

Yorum

a5 de zaten bu renk var ya, böyle uğraşmaya ne gerek var ve bu araca en çok gitmeyen renk de siyah ya...

Yorum

Emrecim ilk bende senin gibi düşündüm.

Ypılan işçiliğüin 8 yıl garantisi varmış, boyayıda koruyormuş ve tabiki ruhsata da işletme gerekiyor.

Benim olursa tek avantajım, hazır tavan siyahken onu öyle bırakırım,

A5 e yapılan kırmızıyıda çok tuttum, adama mesaj yazdım nerde yaptırdığını sordum.

Benim stilim ilk önce gidip nasıl yapıldığına bakarım ne yaptıracaksam anca öyle ikna olabilirim.

Ama içimden bir ses bu A5 gördükten sonra, yılannnn olur diyor :P
          Morpheus
          61 TT 971

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Morpheus
            Emrecim ilk bende senin gibi düşündüm.

Ypılan işçiliğüin 8 yıl garantisi varmış, boyayıda koruyormuş ve tabiki ruhsata da işletme gerekiyor.

Benim olursa tek avantajım, hazır tavan siyahken onu öyle bırakırım,

A5 e yapılan kırmızıyıda çok tuttum, adama mesaj yazdım nerde yaptırdığını sordum.

Benim stilim ilk önce gidip nasıl yapıldığına bakarım ne yaptıracaksam anca öyle ikna olabilirim.

Ama içimden bir ses bu A5 gördükten sonra, yılannnn olur diyor :P
            oktay kardeşim cani gönlün ne isterse onu yaptır bence de benim nacizane fikrim bu aklında kalacagına arabanın üstünde kalsın insigniaya kırmızı acayip yakışır bunuda demeden gecemiyorum tabi
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              a5 de zaten bu renk var ya, böyle uğraşmaya ne gerek var ve bu araca en çok gitmeyen renk de siyah ya...
              Nasıl abi insignia yamı siyah yakışmıyor a5'emi
              2016 w205 AMG

Yorum

A5'e kardeşim

Yorum

Bencede beyaz daha sportif ilandaki kırmızıda mükemmel
                  2016 w205 AMG

Yorum

Oktay kardesim bence insigniaya kirmizi inanilmaz guzel oluyor. Yanliz yapan yer ve kullanilan malzeme cok onemli. Bunu Ankarada yapan gmg garage Turkiyedeki en iyi yapan yerlerden biri. Emre kardesim tanistirmisti bir kac uygulamayi canli gordum inanilmazdi. Herifler Almanyadan bu isi ogrenmeye gelenlere egitim veriyorlarmis. Cok profesyonel calisiyorlar. Bence buarayi seceneklere dahil et. Hem ankaraya gelirsin bir cayimizi icer bir yaprak kebabimizi yersin.....

Yorum

Ben bir bmw m3 un ustune yapilan sedefli beyaz ustu mavi ve kirmizi seritli bir uygulama gordum ve de adamin kendisinin subaru imprezasina yaptirdigi sedefli altin sarisi bittim tek kelime ile bittim. Gmg garage sayfasina bir bakmani tavisye ederim....

Yorum

Utku kardes maliyet ne kadar oluyor kaliteli bir sekilde olursa? Bende ne zamandır düşünüyorum mat Sedef beyazı yaptirmayı

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Benimde aklımdan önümüzdeki yıllarda, sedefli beyaz geçmiyor değil.

Yorum

Madem kırmızı renge kaplatmayı düşünüyorsunuz sadece insignia opcde olan kırmızı rengi bir düşünün derim.
                            2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

3m marka ile kaplatırsanız uzun süre gider

Yorum

İşleniyor...
                              X