Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 sonrasi hangi insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2015 sonrasi hangi insignia

Araniza Hakkari den yeni katildim. Isim geregi devamli yol yapmam gerekiyor ve Yeni arac alim arefesindeyim. Almak istedigim 3 arac var butcemde max 120.000 tl. Insignia haricinde 2015 peugeot 508 1.6 Allure ve mazda 6 skyactiv g power arasinda kaldim. Almak istedigim arac en az 4 yil bende olacak. 2.0 motor olmasi onemli degil. Hali hazirda egea 1.6 e torq otomatik aracim var ve kesinlikle memnun değilim.

Siz olsaniz insignianin hangi donanimi tercih ederdiniz. Malum birde ek paketler var bu ek paketlerin hangisinde acc var.

Sunroof ve baldir destekli deri koltuk, acc ve park asistani mutlaka olsun istiyorum. Yani kisaca paraya kiymisken full arac istiyorum.

Yorumlarinizi litfen esirgemeyin

merhaba, geçen hafta 2016 cosmo dizel otomatik aldım. gayet iyi, rahat araba. sunroof yok. şu an diğer aracımda sunroof var, hiç kullanmıyorum, olmasa da olur. önerim insignia..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vdevir View Post
      merhaba, geçen hafta 2016 cosmo dizel otomatik aldım. gayet iyi, rahat araba. sunroof yok. şu an diğer aracımda sunroof var, hiç kullanmıyorum, olmasa da olur. önerim insignia..
      Hocam sunroof bana sart. Esigara kullaniyorum icerdeki havanin tahliyesi icin onemli

Yorum

Kendim alacak olsam sport paket alırdım temiz kullanılmış, bakımlı bir araç olursa. Sunroof, 19 jant, OPC Line etekler, sport koltuklar, park sensörleri ve geri görüş standart olarak geliyor. ACC 'de çgp paketleri ile ekleniyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Yorum

Devamlı yol yapıyorsanız her ne kadar az yaktığı söylense de benzinli Mazda 6 pek mantıklı olmayacaktır. Diğer iki seçenek arasında kalıyorsanız da şunu düşünün, gelip buraya sorduysanız siz zehri almışsınız demektir. Insignia'nız hayırlı olsun

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Post
            Devamlı yol yapıyorsanız her ne kadar az yaktığı söylense de benzinli Mazda 6 pek mantıklı olmayacaktır. Diğer iki seçenek arasında kalıyorsanız da şunu düşünün, gelip buraya sorduysanız siz zehri almışsınız demektir. Insignia'nız hayırlı olsun
            Zehri aldim tabi hocam. Aslinda o paraya alinacak premium araclar var lakin hepsi yorulmus ve boyali araclar.
            ​​​

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
              Kendim alacak olsam sport paket alırdım temiz kullanılmış, bakımlı bir araç olursa. Sunroof, 19 jant, OPC Line etekler, sport koltuklar, park sensörleri ve geri görüş standart olarak geliyor. ACC 'de çgp paketleri ile ekleniyordu yanlış hatırlamıyorsam.
              Evet cevre görüş 2 paketli geliyor. Maalesef 100 aractan sadece 2 tanesinde bu ozellik var. Malum siteden baktim

Yorum

Üst donanım olarak İnsignia'lar Sport, Elite ve Cosmo var.
                Elite paketler filolar için üretildi, yani ikinci elde filodan çıkma araçlar mevcut

Sport'ta spor süspansiyon ve dar yanaklı 19" jant-lastik olduğu için konfor konusunda Cosmo'dan daha kötü olacaktır. Ayrıca lastikte balon olma ihtimali ve Sport'ta stepne olmaması olumsuz durumlar.

Adaptif hız sabitleyici ve çarpışma önleyici fren sistemini de içeren çevre görüş paketi 2'li bir Cosmo bulursanız kaçırmayın derim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Alkantra View Post
                  Üst donanım olarak İnsignia'lar Sport, Elite ve Cosmo var.
                  Elite paketler filolar için üretildi, yani ikinci elde filodan çıkma araçlar mevcut

Sport'ta spor süspansiyon ve dar yanaklı 19" jant-lastik olduğu için konfor konusunda Cosmo'dan daha kötü olacaktır. Ayrıca lastikte balon olma ihtimali ve Sport'ta stepne olmaması olumsuz durumlar.

Adaptif hız sabitleyici ve çarpışma önleyici fren sistemini de içeren çevre görüş paketi 2'li bir Cosmo bulursanız kaçırmayın derim.
                  Aynı Business paketlerin filo ihtiyacı için üretildiği gibi.

Yorum

İşleniyor...
                  X