Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 cdtı İnsignia paketleri ve arasındaki Farklar..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 cdtı İnsignia paketleri ve arasındaki Farklar..

Arkadaşlar merhaba

1.6 cdtı 2015 - 2016 insignia almayı düşünüyorum yalnız bu
    Business
    Desing
    Edition
    Edition Elegance

bu paketlerden hangisi en boşu hangisi dolu aralarında ne fark var bilen yardımcı olabilirmi ?

oncelikle hos geldiniz. tum paketler bunlar degil, cosmo sport elite gibi paketlerde var. sitede ve nette donanim tablosu vardi, tum ozellikler yaziyo.
    OPC Line Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mhmtzncrkrn View Post
      oncelikle hos geldiniz. tum paketler bunlar degil, cosmo sport elite gibi paketlerde var. sitede ve nette donanim tablosu vardi, tum ozellikler yaziyo.
      Dostum o paketleri bende biliyorum benim merak ettiğim bu paketler ve forumda bunlarla ilgili bilgi yok

Yorum

Eskiden Edition < Edition Elegance < Cosmo gibi sıralama vardı. 1.6 dizel otomatik çıktıktan sonra şirketler için satış-kiralamalar artınca Design/Business gibi donanımlar çıkardılar. Edition Elegance'larla aynı seviyede denebilir. 1 eksik varsa 1 fazlası vardır. Bunları Cosmo'ya denk diye düşünmeyin.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

En dolusu sport donanım.. sportttan sonra cosmo donanım.. tercihinizi bu ikisi arasında yapın.. edition elegance edition business desing üç aşağı beş yukarı aynı.. tam donanım listesi vardı forum da.. bakayım linkini paylaşırım..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Benim bildiğim kadarıyla:
            Edition içlerindeki en boşu
            Business filolar için satılanı, Design da Business ile aynı donanım sadece isim değişikliğine gidilmiş 2016'da
            Edition Elegance ise Business/Design'a ek olarak 18'' jant var.

Yorum

Dizellerde sadece Edition yok benim bildiğim kadarıyla.Olsa da hepsi birbirinin aynı bence. Design veya Business var. Onları da 17" jantlardan ayırabiliyoruz zaten.
              Edition Elegance ise 18" jantlarıyla belli olurken ekstra olarak kış paketi ekletebilme imkanı sağlıyor. Diğerlerinde bu opsiyon yok mesela çünkü filo ağırlıklı gitmiş 17" jantlı arkadaşlarımız.

Yorum

İşleniyor...
              X