Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Makyajli 1.6 t insignia çift çikiş egzoz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Makyajli 1.6 t insignia çift çikiş egzoz

Arkadaşlar selamlar herkese. 2014 model 1.6 t 170 hp aracımda çift çıkış egzoz mevcut değil. Çift çıkış var ama tamponun arkasında kalıyor. Arka tamponun alındaki plastik parça değişip egzozlar uzatılıp başlık takılacak sanırım. Bunu nerede ve nasıl yaptırabilirim bilen var mı. Temsili bir fotoğrafta işaretledim o parçanın değişmesi gerekiyor servis sadece çift çıkış uyumlu o siyah parçaya 1000 TL dedi...
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.
    2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR

bahsettiğiniz parça sanırım difüzör , onu kesitirip de yaptırabilirsiniz. İyi bir egzozcuya danışın derim.

Yorum

Zevkler tartışılmaz derler, ben sizin zevkinizi eleştirmek için söylemiyorum, sadece kendi zevkimi paylaşmak istiyorum:

Bence her şeyi göze sokmaya gerek yok, alta gizlenmiş çift egsoz araca çok şık ve elit bir görüntü kazandırmış. Tıpkı Range Rover Velar gibi. Yağmurlu havalarda arkada alttan 2 taraflı buhar/duman çıkışı bence göze sokulan 2 egsoz çıkışından daha güzel.

Defalarca "bence" kullandım ki yanlış anlaşılmasın, zevk sizin elbette.

Yorum

Takipteyim

Yorum

İşçiliği güzel bir egzoz ustasına giderseniz bahsettiğiniz siyah parçayı(difizör) egzoz ucuna göre kesip kullanabilir. Bu şekilde yapan kullanıcılar mevcut. Servis haricinde dışarıda ki parçacılara sorabilirsiniz. Plastik bir parça için 1000 tl çok çok fazla.

Yorum

Siyah plastik hammaddeden enjeksiyon ile üretiliyor.Toplasanız maliyeti 50tl'yi bulmaz.İyi bir egzoz ustası bu işi orjinali gibi yapar.

Yorum

Zamanında yaptırdım. Sırf makyajda değişiklik olsun diye dışarıda olan uçlar gizlenmiş. Difüzör plastik parça da olsa o parayı sırf üzerindeki GM logosu için alıyorlar. Çıkan difüzörü de atmadım depomda duruyor. Bir de bunların yanında asıl iş var o da egsoz uçlarının kaynak işi. Asağı bakan dirsekleri kesip yerine makyajsızdaki uçları kaynatıyorlar. Sanırım biturbo ve 180'ler aynı ucu kullanıyor. Size tavsiyem çift çıkıştaki spor görünümünü tamamlamanız için bagaj kapağına spoiler çıta takmanız. Görüntü eksik kalmasın.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hocam bu işlemler için fiyat çok değil mi ? :/

Yorum

Orjinal görüntü olsun dersen bi turbo insignia'nın difüzörünü alabilirsin servis yada parçacı'dan onu taktıra bilirsin ben aracımı (2014) alır iken yaptırdım gayet güzel oldu
                  1.6 SIDI

Yorum

2014 de 300 tl gibi bir fiyata servisten almıştım
                    Ekli Dosyalar
                    1.6 SIDI

Yorum

Kaç tane Insignia'ya çift egzoz yaptık saymadım, 4,5 yıllık tecrübeme dayanarak söyleyebileceğim;

1- Fiyat yanlış verilmiştir
                      2- difüzör deyince OPC Line arka ek anlamış olabilirler
                      3- (En mantıklı seçenek) difüzör, çift egzoz ucu ve işçilik dahil fiyat vermiş olabilirler.

Ben bu işten geçen sene çıktım, geçen sene herşey dahil 850 TL'ye yapıyorduk. Zaman içinde dövize gelen zamlarla 1.000 TL'ye çıkmış olma ihtimali yüksek.
                      Ama bu fiyata yapılan iş dışarıdan bakınca orjinalinden ayırt edilmiyordu.
                      Egzoz uçları orjinalinin birebir aynısı ve kaliteli, paslanmaz. Difüzör kesme değil orijinal çift egzozluyla değişim olduğu için sonradan yapılmış gibi durmuyordu.
                      Parasını bence hak ediyordu.

Siz nereden fiyat aldınız?
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View Post
                        2014 de 300 tl gibi bir fiyata servisten almıştım
                        Egzoz uçlarını nerde yaptırdınız? Ayrıca aracınızın maşallahı var.

Yorum

Herhangibir egzoscudan seçtim 4 senedir paslanma olmadı, aracın karekteri değişiyor tavsiye ederim. Teşekkürler.
                          1.6 SIDI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
                            Kaç tane Insignia'ya çift egzoz yaptık saymadım, 4,5 yıllık tecrübeme dayanarak söyleyebileceğim;

1- Fiyat yanlış verilmiştir
                            2- difüzör deyince OPC Line arka ek anlamış olabilirler
                            3- (En mantıklı seçenek) difüzör, çift egzoz ucu ve işçilik dahil fiyat vermiş olabilirler.

Ben bu işten geçen sene çıktım, geçen sene herşey dahil 850 TL'ye yapıyorduk. Zaman içinde dövize gelen zamlarla 1.000 TL'ye çıkmış olma ihtimali yüksek.
                            Ama bu fiyata yapılan iş dışarıdan bakınca orjinalinden ayırt edilmiyordu.
                            Egzoz uçları orjinalinin birebir aynısı ve kaliteli, paslanmaz. Difüzör kesme değil orijinal çift egzozluyla değişim olduğu için sonradan yapılmış gibi durmuyordu.
                            Parasını bence hak ediyordu.

Siz nereden fiyat aldınız?
                            Eskişehir Alpata servisinden aldım fiyatı. Fiyat bana da çok saçma geldi tekrar bakın dedim baktılar aynı şeyi söylediler maalesef
                            2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View Post
                              Herhangibir egzoscudan seçtim 4 senedir paslanma olmadı, aracın karekteri değişiyor tavsiye ederim. Teşekkürler.
                              yaptırdığınız egzozcu o plastik parçaya da kesme işlemi uyguladı mı

Yorum

İşleniyor...
                              X