Arkadaşlar selamlar herkese. 2014 model 1.6 t 170 hp aracımda çift çıkış egzoz mevcut değil. Çift çıkış var ama tamponun arkasında kalıyor. Arka tamponun alındaki plastik parça değişip egzozlar uzatılıp başlık takılacak sanırım. Bunu nerede ve nasıl yaptırabilirim bilen var mı. Temsili bir fotoğrafta işaretledim o parçanın değişmesi gerekiyor servis sadece çift çıkış uyumlu o siyah parçaya 1000 TL dedi...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Makyajli 1.6 t insignia çift çikiş egzoz
Collapse
X
-
Zevkler tartışılmaz derler, ben sizin zevkinizi eleştirmek için söylemiyorum, sadece kendi zevkimi paylaşmak istiyorum:
Bence her şeyi göze sokmaya gerek yok, alta gizlenmiş çift egsoz araca çok şık ve elit bir görüntü kazandırmış. Tıpkı Range Rover Velar gibi. Yağmurlu havalarda arkada alttan 2 taraflı buhar/duman çıkışı bence göze sokulan 2 egsoz çıkışından daha güzel.
Defalarca "bence" kullandım ki yanlış anlaşılmasın, zevk sizin elbette.
Yorum
-
İşçiliği güzel bir egzoz ustasına giderseniz bahsettiğiniz siyah parçayı(difizör) egzoz ucuna göre kesip kullanabilir. Bu şekilde yapan kullanıcılar mevcut. Servis haricinde dışarıda ki parçacılara sorabilirsiniz. Plastik bir parça için 1000 tl çok çok fazla.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Zamanında yaptırdım. Sırf makyajda değişiklik olsun diye dışarıda olan uçlar gizlenmiş. Difüzör plastik parça da olsa o parayı sırf üzerindeki GM logosu için alıyorlar. Çıkan difüzörü de atmadım depomda duruyor. Bir de bunların yanında asıl iş var o da egsoz uçlarının kaynak işi. Asağı bakan dirsekleri kesip yerine makyajsızdaki uçları kaynatıyorlar. Sanırım biturbo ve 180'ler aynı ucu kullanıyor. Size tavsiyem çift çıkıştaki spor görünümünü tamamlamanız için bagaj kapağına spoiler çıta takmanız. Görüntü eksik kalmasın.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Kaç tane Insignia'ya çift egzoz yaptık saymadım, 4,5 yıllık tecrübeme dayanarak söyleyebileceğim;
1- Fiyat yanlış verilmiştir
2- difüzör deyince OPC Line arka ek anlamış olabilirler
3- (En mantıklı seçenek) difüzör, çift egzoz ucu ve işçilik dahil fiyat vermiş olabilirler.
Ben bu işten geçen sene çıktım, geçen sene herşey dahil 850 TL'ye yapıyorduk. Zaman içinde dövize gelen zamlarla 1.000 TL'ye çıkmış olma ihtimali yüksek.
Ama bu fiyata yapılan iş dışarıdan bakınca orjinalinden ayırt edilmiyordu.
Egzoz uçları orjinalinin birebir aynısı ve kaliteli, paslanmaz. Difüzör kesme değil orijinal çift egzozluyla değişim olduğu için sonradan yapılmış gibi durmuyordu.
Parasını bence hak ediyordu.
Siz nereden fiyat aldınız?InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View PostKaç tane Insignia'ya çift egzoz yaptık saymadım, 4,5 yıllık tecrübeme dayanarak söyleyebileceğim;
1- Fiyat yanlış verilmiştir
2- difüzör deyince OPC Line arka ek anlamış olabilirler
3- (En mantıklı seçenek) difüzör, çift egzoz ucu ve işçilik dahil fiyat vermiş olabilirler.
Ben bu işten geçen sene çıktım, geçen sene herşey dahil 850 TL'ye yapıyorduk. Zaman içinde dövize gelen zamlarla 1.000 TL'ye çıkmış olma ihtimali yüksek.
Ama bu fiyata yapılan iş dışarıdan bakınca orjinalinden ayırt edilmiyordu.
Egzoz uçları orjinalinin birebir aynısı ve kaliteli, paslanmaz. Difüzör kesme değil orijinal çift egzozluyla değişim olduğu için sonradan yapılmış gibi durmuyordu.
Parasını bence hak ediyordu.
Siz nereden fiyat aldınız?2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ersinnisre View PostHerhangibir egzoscudan seçtim 4 senedir paslanma olmadı, aracın karekteri değişiyor tavsiye ederim. Teşekkürler.2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR
Yorum
Yorum