) olsun da hayırli olsun.
Hani diyorum arayayım adamı 45 teklif edeyim.
Saka bir yana, trafikte aracın kaydına baktirda sıkıntı olmasın.
Dereyi görmedik henüz, is biterse islatiriz artık. wsh2
eğer iş olursa tüm foruma bende çayyy erhanaa yok!
haha hiho
bıze cay yok demekkı ben adamı arayımda 45 verım barı
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Kamil Bey: bilgiler çok işime yarayacak . Teşekkür ederim.
Arkadaşlar 45 dakika içinde arabanın sahibi ile görüşme için sözleştik. Lütfen adamı aramayınız. Aşı pişirdim , su karışmasını istemiyorum.
Aracın orjinal ilk evrakları bana geliyor. Desteğe ihtiyacım olduğu zaman buraya yazacağım.
Anlayışınız için teşekkürler.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Arkadaşlar 45 dakika içinde arabanın sahibi ile görüşme için sözleştik. Lütfen adamı aramayınız. Aşı pişirdim , su karışmasını istemiyorum.
Aracın orjinal ilk evrakları bana geliyor. Desteğe ihtiyacım olduğu zaman buraya yazacağım.
Nedemek Mehmey bey, hepimiz birimiz birimiz hepimiz için biz bir aileyiz insignia team ailesi, diğer clupler den bizi ayıran en büyük özelliğimiz de bu yönümüz zaten. ( Ayrıca arac ilk satışta M. Kastamonu adına geçmiş ikinci satışta N. Turan adına küçük bir bilgi daha )
Ben telefonda adamla konuştum . Şu ana kadar sizden gelen ve Gökhandan gelenlerle edindiğim bilgiler adamı doğruluyor.
Araç gelince burda bir servise gideceğiz ve detaylı incelemeye tabi tutacağız. Gittiğimiz servis çok titiz bir servis/kaportacı.
Ben randevu aldım . Her yerini inceleyecekler.
Adam kabul etti zaten. İstediğin yere gösterebilirsiniz diyor.
Nedemek Mehmey bey, hepimiz birimiz birimiz hepimiz için biz bir aileyiz insignia team ailesi, diğer clupler den bizi ayıran en büyük özelliğimiz de bu yönümüz zaten. ( Ayrıca arac ilk satışta M. Kastamonu adına geçmiş ikinci satışta N. Turan adına küçük bir bilgi daha )
Yorum