Aynı durum ben GTC olurken bir arabada olmuştu. Aracın 2008-2010 arası hiçbir kaydı yok, 2010-2011 arası vardı. Eleman bu tarihler arasında aracın banka kredisinin ödenmediği için banka nın el koyup trafikten çektirdiğini söylemişti. Ancak öyle olsa bile araç ilk alındığında trafik de bir kaydı olması gerekir diye kıllanıp almamıştım.
) olsun da hayırli olsun.
Hani diyorum arayayım adamı 45 teklif edeyim.
Saka bir yana, trafikte aracın kaydına baktirda sıkıntı olmasın.
Dereyi görmedik henüz, is biterse islatiriz artık. wsh2
Tramer kaydına çok güvenmemek lazım. Hasarlı olmayan araçlar bile çok ciddi hasarları varmış gibi bazı bayillerin kasko işi yapmasından daolayı ve ciddi para kazanma hırslarından dolayı hasarlı gösterilebiliyor.
eğer iş olursa tüm foruma bende çayyy erhanaa yok!
Gökhan araç 18 / 02 / 2011 tarihinde trafiğe çıkmış. Odaktan alınmış 9 agustos 2011 ve 12 Ocak 2012 tarihinde iki defa satışı olmuş trafikte ve kasgo sigortada her hangi bir hasarı gözükmüyor, temiz yani, ama kaskosu ekimde sona ermiş euroka sigortaymış ekim ayında kasko bittikten sonra şimdiye kadar her hangi bir kaza felan olmuşsa o gözükmüyor olabilir. plaka 34 fpy 23 ( Daha fazla bilgi için adamlarım araştırmaya devam ediyor ) G ökhanım heş şey senin için.
bıze cay yok demekkı ben adamı arayımda 45 verım barı
Gökhan araç 18 / 02 / 2011 tarihinde trafiğe çıkmış. Odaktan alınmış 9 agustos 2011 ve 12 Ocak 2012 tarihinde iki defa satışı olmuş trafikte ve kasgo sigortada her hangi bir hasarı gözükmüyor, temiz yani, ama kaskosu ekimde sona ermiş euroka sigortaymış ekim ayında kasko bittikten sonra şimdiye kadar her hangi bir kaza felan olmuşsa o gözükmüyor olabilir. plaka 34 fpy 23 ( Daha fazla bilgi için adamlarım araştırmaya devam ediyor ) G ökhanım heş şey senin için.
Yorum