Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 170 bg için pedal commendar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 170 bg için pedal commendar

İyi günler arkadaşlar, 1.6 170 bg aracı için pedal commander ürününü kullanan var mı? Kullanan arkadaşlar 850 tl bir ücreti varmış bu rakama değer mi sizce? yakıtı artırdığı söyleniyor doğru mu?
    Yardımınız için teşekkürler.

Merhaba, Ben kullanıyorum. Son hızınızı arttırmaz. 0-100 hızlanmanızı ortalama 1 sn kadar kısaltır. Çok etkili bir cihazdır. Çok sık kullanmadığım için yakıta bir etkisi var mı bilmiyorum.

Yorum

Bence pedal commander olayına gerek yok.Yakıt artışıda cabası.Hem gücü makul seviyede araca zarar vermeden artsın hemde yakıt biraz daha ekonomik olsun diyorsanız alttaki konuyu inceleyin.

http://www.insigniateam.com/forum/ge...sidi-yazılım

Yorum

Ban önceki 1.6 Turbo(makyajsız kasa manuel) aracımda buna benzer sprintbooster kullandım. aracın ilk gaz tepkime süresini kısaltıyor ve daha seri, keyifli bir sürüş sağlıyor. Montajı çok basit, satan yerde denemek için ücretsiz taktırabilir, beğenirseniz satın alırsınız.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Benim aracımda var. Çoğu kez açmıyorum. Açtığımda da en düşük ayarda bile kullansam araçta muazzam bir ivmelenme yapıyor. Orta ve üst ayarında kullanmaya gerek bile duymadım. Cihazın gazına gelip gaza yuklenirseniz yaktırır aynı tarz kullanır ve cihazın keyfini ölçülü yaşarsanız yakıtı düşürür de. İlk kullandığım zamanlarda 1 lt kadar yakıtı artırmıştı. Zamanla normale döndü. Kullanmasını bilirseniz çok memnun kalırsınız.
          Chip işiyle uğraşmaya da gerek görmezsiniz. İstediğiniz zaman devre dışı bırakabiliyorsunuz.
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Muadili Sprintbooster kullanıyorum. Sadece performans istediğimde cihazı açıyorum. Kesinlikle aracın gücünü daha fazla artırmıyor sadece varolan gücün tamamını devamlı hazır halde tutuyor. En çok araç hızlanmasında etkili. Yüksek devir sürüşünde pek açmaya gerek kalmıyor. Şehir içi kullanımlarda aracın fazla atikliği konforu düşürüyor. Şehir içinde aceleci sürüşünüz yoksa cihazı kapalı öneririm. Bir çok kullanıcı şehir dışı sabit hızlı sürüşlerde ani sollama gerektiğinde faydasını gördüklerini söylemişlerdi. İnsan 120 km sabit hızla gitmeye bir zaman sonra alışıyor, bir de 4 kişi ve bagaj varsa araç 6. viteste yeterince hızlansa da hızlanmıyormuş gibi hissettiriyor. O zaman cihazın farkı ortaya çıkıyor. Tabi bir de gazlamayı sevenlerdenseniz ve yol durumu değişken hızlara mecbur bırakıyorsa işte o zaman cihazın etkisi tadından yenmiyor Yakıtta ise durum tamamen sizin ayağınıza bağlı. Cihazı son ayarına açıp gazı köklerseniz bu durumda 20 L yakan araç 25 L de yakabilir.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

daha önceki manuel aracımda kullandığımda araçta vuruntu yapıyodu.Ben de motor kulaklarına ve şanzumana zarar verir diye kapatmıştım.Bence o paraları verdikten sonra yazılım yaptırmak daha mantıklı.

Yorum

Bu tarz bir cihaz kullanıp zararını gören duymadım hiç tamamen keyfe keder bir uygulama olur gaz tepkime süresini kısaltarak ani ivmelenme sağlıyor ama gücü falan arttırdığı yok ki bu zaten mümkün değil bu tip bir cihazla tabi bu ivmelenme de yakıtı arttırıyor doğal olarak yazılım ile uğraşmayayım güç ile bir derdim yok diyorsanız takılabilir ayrıca deneme sürüşü yapabiliyorsunuz satın almadan önce ona göre karar verebilirsiniz

Yorum

Eski leon aracıma almıştım kullanıyordum. bence heves işi bir süre sonra yüzüne bile bakmadım hep en düşük ayarda devam ettim. kalkışlarda verdiği zevk ve hissiyatı çok güzel. bana göre en büyük eksi yönü baskı balataya ani kalkışlarda çok yüklenmesi ve çabuk bitirmesi. bu cihazı kullanan bi tanıdığımız 10.000 km de baskı balata değiştirdi. karar sizin
                  2014 COSMO 1.6 TURBO 170 HP - CARBON FLASH BLACK - 19 İNÇ JANT - ÇİFT ÇIKIŞ EGZOZ/DİFÜZÖR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alipamukkk View Post
                    Eski leon aracıma almıştım kullanıyordum. bence heves işi bir süre sonra yüzüne bile bakmadım hep en düşük ayarda devam ettim. kalkışlarda verdiği zevk ve hissiyatı çok güzel. bana göre en büyük eksi yönü baskı balataya ani kalkışlarda çok yüklenmesi ve çabuk bitirmesi. bu cihazı kullanan bi tanıdığımız 10.000 km de baskı balata değiştirdi. karar sizin
                    Baskı balata konusu kullanımla alakalı. Önceki 1.6 T makyajsız kasa aracımda Sprintbooster vardı ve hep yeşil(iki ayardan düşük olanı) açık kullandım. 97 in kmde orjinal baskı balatası üzerinde (hiç değişmedi) satarken yetkili serviste ekspertizde aynı şartlarda kullanılırsa baskı balata 120 bin kmye kadar gider dendi.
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan38 View Post
                      İyi günler arkadaşlar, 1.6 170 bg aracı için pedal commander ürününü kullanan var mı? Kullanan arkadaşlar 850 tl bir ücreti varmış bu rakama değer mi sizce? yakıtı artırdığı söyleniyor doğru mu?
                      Yardımınız için teşekkürler.
                      Aracımı ilk aldığımda taktırmıştım. Şehir içinde City mod 2. Seviye de kullandım, sakin kullanmayı sevdiğim için yakıtı çok fazla etkilemedi. İnişli çıkışlı yollarda Sport Mod 2 seviyeye alıyordum, rampalarda bariz ivmelenme farkını hissediyorsunuz. Yakıtı bir nevi kendiniz ayarlıyorsunuz sonuçta yaptığı işlem gaz tepkimesini arttırmak veya düşürmek. En sevdiğim özellik ise yıkamacıya verdiğinizde Eco Modun en düşüğüne ayarlıyorsunuz, istediği kadar araca yüklensin araba gitmiyor. Hatta yıkamacının birisi abi araba mükemmel ama hiç gitmiyor tepkisini almıştım. ) Cihaz arızalanmıştı, mod geçişi yapmıyordu, servisine verdim, komple kartı değiştirmişler. Şu an takılı değil ve satacağım. Düşünürseniz ilan numaram aşağıda.

Yorum

İşleniyor...
                      X