Orjinal yazı sahibi: earl-2000
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Grand Sport kullanıcıları buraya
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
bir iki foto ekleyelim.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Insignia GS sahiplerinden kapı içerini vs.. kadife kaplatmak isteyen var mı ?
Daha önceleri paylaşılmış https://www.graficar.com.tr/product-...-setleri/opel/
Hatta forumda toplu talep oluşturularak insgnia a için üreticinin kalıp çıkarması sağlanmış.
Bugün satıcıyla iletişime geçtim. Ellerinde yokmuş fakat talep olursa üretebilceklerini ilettiler.
GS kullanıcılarından isteyen var mı ?
Toplanıp talep etsek güzel olur sanki, fiyatı da uygun geldi bana.
- Beğenmeler 2
Yorum
-
Aklıma takılan bir soru var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yaklaşık bir aydır grand sprot 1.6 CTDI excellance kullanıyorum. Bir yıldan fazla süre 2015 model 1.6 CDTI kullandım. Eski kasanın artısı yenilere göre fazla gibi. Beni en çok rahatsız eden cam suyu fiskiyeleri oldu. Eski kasalarda spray şeklindeydi. Yenisinde çok kötü. Acaba sizin araçlarda da mi ayni benim aracın paketinden mi kaynaklanıyor. Bunu spreye dönüştürme imkanı yok mudur?
Yorum
-
Aklıma takılan bir soru var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yaklaşık bir aydır grand sprot 1.6 CTDI excellance kullanıyorum. Bir yıldan fazla süre 2015 model 1.6 CDTI kullandım. Eski kasanın artısı yenilere göre fazla gibi. Beni en çok rahatsız eden cam suyu fiskiyeleri oldu. Eski kasalarda sprey şeklindeydi. Yenisinde çok kötü. Acaba sizin araçlarda da mi ayni benim aracın paketinden mi kaynaklanıyor. Bunu spreye dönüştürme imkanı yok mudur?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Disebek View PostAklıma takılan bir soru var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yaklaşık bir aydır grand sprot 1.6 CTDI excellance kullanıyorum. Bir yıldan fazla süre 2015 model 1.6 CDTI kullandım. Eski kasanın artısı yenilere göre fazla gibi. Beni en çok rahatsız eden cam suyu fiskiyeleri oldu. Eski kasalarda sprey şeklindeydi. Yenisinde çok kötü. Acaba sizin araçlarda da mi ayni benim aracın paketinden mi kaynaklanıyor. Bunu spreye dönüştürme imkanı yok mudur?
Insignia A için aliexpress de var.
Ölçülerini kontrol ederek alınıp denenebilir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: muhiddin View Post
Yorum
Yorum