Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsigniası ile sorunu olan forumdaşlara sorular.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsigniası ile sorunu olan forumdaşlara sorular.

Yaklaşık olarak iki yıldır üyeyim. Forum üyesi 1300 kişi arasında, aracının şurasından,burasından şikayetçi olmayan kişi sayısı on,bilemedin on beş kişidir. Bu sayıya kendimi de dahil ediyorum.
    Şimdi ortaya bazı sorular atacağım:
    S1-Fayda/külfet ilişkisi kurulduğunda araçlarımız için oran nedir?
    Y1-% 95/100
    S2-% 100 müşteri memnuniyeti mümkün müdür?
    Y2-Hayır!
    S3-İnsignia'da müşteri memnuniyet oranı nedir?
    Y3- %94,83
    S4-Cosmo donanımı yeterli midir?
    Y4-Evet.
    S5-Aynı donanımı mercedes/bmw/audi/vw gibi markaların aynı segmentteki araçlarında kaç liraya alırsınız?
    Y5-Sırasıyla %100, % 75, % 70, %50 daha fazla fiyata.
    S6-Tüm zamanlarda,kendi segmentinde İnsignia kadar 'başarı ödülü' almış herhangi bir motorlu araç var mıdır?
    Y6-Hayır!
    S7-İstenildiğinde ibresi 260 km gösteren ve fakat 'su' ile çalışan bir araç üretildi mi?
    Y7-Hayır!
    S8-Şirketin bahçesinde 7.40/ 5,30/ 5.20 bmw ler var.İnsignia/cosmo donanımlarının bazılarının bu lux araçlarda bile olmadığı doğru mudur?
    Y8-Doğrudur,örneğin düşük sür'atlerde (30 km'ye kadar) viraj aydınlatması hiçbir markanın donanımı arasında yoktur.
    S9-Hem sportif amaçla,hem aile arabası olarak İnsignia'ya alternatif bir otomobil var mı?
    Y9-Hayır.
    S10-Pekiyi, biz Allah'dan belamızı mı arıyoruz
    Y10-Hayır haha

Ynt: İnsigniası ile sorunu olan forumdaşlara sorular.

Orjinal yazı sahibi: mehmet
    San Şaman Bey,

Size %100 katılmakla beraber, hani derler ya insanlar doyumsuzdur

Benim tek şikayetçi olduğum konu yakıt.

Bir dilek tut deselerdi, yakıt ortalamasının şehir içi ortalama 8-9 litrelerde, 90 -100 km sabitte ise 5 litre civarında, basıncada maksimum 9 litrelerde yakması olurdu...

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
    Yaklaşık olarak iki yıldır üyeyim. Forum üyesi 1300 kişi arasında, aracının şurasından,burasından şikayetçi olmayan kişi sayısı on,bilemedin on beş kişidir. Bu sayıya kendimi de dahil ediyorum.
    Şimdi ortaya bazı sorular atacağım:
    S1-Fayda/külfet ilişkisi kurulduğunda araçlarımız için oran nedir?
    Y1-% 95/100
    S2-% 100 müşteri memnuniyeti mümkün müdür?
    Y2-Hayır!
    S3-İnsignia'da müşteri memnuniyet oranı nedir?
    Y3- %94,83
    S4-Cosmo donanımı yeterli midir?
    Y4-Evet.
    S5-Aynı donanımı mercedes/bmw/audi/vw gibi markaların aynı segmentteki araçlarında kaç liraya alırsınız?
    Y5-Sırasıyla %100, % 75, % 70, %50 daha fazla fiyata.
    S6-Tüm zamanlarda,kendi segmentinde İnsignia kadar 'başarı ödülü' almış herhangi bir motorlu araç var mıdır?
    Y6-Hayır!
    S7-İstenildiğinde ibresi 260 km gösteren ve fakat 'su' ile çalışan bir araç üretildi mi?
    Y7-Hayır!
    S8-Şirketin bahçesinde 7.40/ 5,30/ 5.20 bmw ler var.İnsignia/cosmo donanımlarının bazılarının bu lux araçlarda bile olmadığı doğru mudur?
    Y8-Doğrudur,örneğin düşük sür'atlerde (30 km'ye kadar) viraj aydınlatması hiçbir markanın donanımı arasında yoktur.
    S9-Hem sportif amaçla,hem aile arabası olarak İnsignia'ya alternatif bir otomobil var mı?
    Y9-Hayır.
    S10-Pekiyi, biz Allah'dan belamızı mı arıyoruz
    Y10-Hayır haha
    senin için 1.3 cdtı corsalar var dileğin oldu
    F30 Sport+

Yorum

Şaman abi çok güzel yazmışsınız teşekkürler !

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Aracım 14000' de, aldığımdan beri ortalama tüketimi sıfırlamadım. Şu anda ortalama hız 41 km., ortalama yakıt 9.8 daha ne yapsın insignia.
        2010 1.6T COSMO+DVD 800 NEHİR GRİ

Yorum

bir iki soruda ben ekleyim

S: Türklerde marka imajını silmek kolay mıdır?
          C: Hayır. Hala passat ın mondeo ve insigniadan üstün olduğunu iddaa ederler.

S: Bu araç Opel değil premium üçlemeden biri yapsa ne olurdu?
          C: Yapan firmaya taparlardı.

S: İnsignia hataları araç mıdır?
          C: Hala hazırda d segmentinden ondan daha az sorunlu bir araç yok.sonuçta allah yapısında hatalar çıkıyor ki ölüyoruz.

Yorum

Audilere led gündüz farı yapmışlar,çakma gibi duruyor,oysa orijinal.
            Bizim ledlerimize herkes beğeniyor,bizler hariç ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
              110 km sabit ve sakin kullanımda sarfiyat 7-7,5 Litre civarında olduğunu yeniden belirtelim.

S: Akaryakıt fiyatları Türk insanının gelir seviyesine göre normalmidir?
              C: Hayır. Türkiye'de akaryakıt fiyatlarındaki fahiş vergilerden dolayı, fiyatı Türk insanının gelir seviyesine göre aşırı pahalıdır.

S: Insignia'ya verdiğimiz paranın karşılığını alabiliyormuyuz?
              C: Misli misli alıyoruz.
              Değerli Mehmet Bey;benzin fiyatları hakkındaki serzenişleriniz çok doğru,çok haklısınız.
              Bu noktada 'kendi düşen ağlamaz' sözünü anımsıyor ve diyorum ki:Bizimki gibi baş olursa,bu tıraş çok bile. Her ulus (pardon ümmet demeliydim) layık olduğu gibi yönetilir.Türk ümmeti bunu tercih etti,ne diyelim

Yorum

Şaman abi çok güzel yazmışsın,ellerine sağlık
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bu baslik altindaki yorumlari silme geregi gordugum icin, yorumlarimi siliyorum.

Değerli Mehmet Bey;benzin fiyatları hakkındaki serzenişleriniz çok doğru,çok haklısınız.
                  Bu noktada 'kendi düşen ağlamaz' sözünü anımsıyor ve diyorum ki:Bizimki gibi baş olursa,bu tıraş çok bile. Her ulus (pardon ümmet demeliydim) layık olduğu gibi yönetilir.Türk ümmeti bunu tercih etti,ne diyelim
                  [/quote]
                  2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

clapclap Fiyatının enaz 80.000'den başlaması lazım.

Yorum

Audilere led gündüz farı yapmışlar,çakma gibi duruyor,oysa orijinal.
                      Bizim ledlerimize herkes beğeniyor,bizler hariç ihihi
                      Auidinin ledleri gerçekten çok kötü duruyor. İnsignia'nınkileri ben çok beğeniyorum.

Yorum

İşleniyor...
                      X