Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hırıltı sesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hırıltı sesi

Merhabalar burda yeniyim bir sorum olucak dı değerli abilerim aracım 2011 model insignia 1.6turbo aracımda bir sıkıntı var 10 bin ve 20 bin devir arasında ön sağ tarafdan bir hırıltı sesi geliyor 20 bin devir sonrasında ses yok ama sadece düşük devirde önceden bu ses yokdu ve ses sadece içerden duyuluyor
    1 haftadır var sebebi veya daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan varsa lütfen yardımcı olun bir kaç ustaya gitdim hepsi farklı şeyler söylediği için buraya yazmak istedim sorun neyse ona yoğunlaşim şimdiden teşekkür ederim

Zırıltıyı hırıltı ile karıştırmıyorsanız devirdaim.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

öncelikle hoş geldiniz. keşke önceden kendinizi tanıtsaydınız. "10 bin ve 20 bin" devirlere çıkıyorsa araç bence hiç bir sıkıntı yok neyse işin orasını geçtim, önce kendinizi tanıtıp daha sonra video yükleyebilirseniz daha fazla yardımcı olunabileceği kanaatindeyim
      Insignia 1.6 T Cosmo // Safire Black // Flexride // Bej + Maun Deri Döşeme // Koltuk Isıtma // Sunroof

Yorum

İşleniyor...
      X