Orjinal yazı sahibi: ahmeetfuraat
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 170 sidi yazılım ??
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post2CR'ye ben de gıcığım, Serhat adındaki arkadaşa bir eposta gönderdim, bir şey sordum. (Üstelik de ücreti karşılığında yapılacak bir iş) Bir cevap bile dönmedi, böyle tiplere sinir oluyorum, biraz adları duyulunca kendilerini bir halt zannediyorlar. İnsan olan insan hiç olmazsa kısacık bir cevap döner; tık yok. Bedava yapsa gidip yaptırmam.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmeetfuraat View Post
2cr de yaptırdım.Fiyat olarak indirim süresi vardı ondan faydalandım 520 ye geldi.Ama şuanki fiyatlar farklı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nedim View PostBen yaptırdım gayette memnunum.Araba çok keyif vermeye başladı.170 ten 205 bg oldu.TR standartlarındaki benzinden dolayı 200 alırsın dedi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
Araçta nasıl değişimler oldu? Performans elbette artmıştır, başka bir fark oldu mu? Alt devirler mi güçlendi, üst devirler mi? (Normalde SIDI dizeller gibi alt devirleri çok güçlü, üst devirleri cansız bir motor)
Yorum
-
Arkadaşlar şu bir gerçek arac yapılan yazılım her zaman araca extra bir güç verir ama şu unutulmalı yapılan yazılımın çok iyi optimize edilmesi lazım aracın donanım limitlerini aşan ayarlar yapılmaması lazım örneğin 1.6t 180 hp likleri 210 hp den yukarı yaptınmı 4. silindir gümlüyor belli bir süre sonra demem o ki aracı iyi bilen ve optimizasyonu iyi olan bir yazılım extra güç için yapılabilir
şu da bir gerçektirki aracınız da ekipmanlar olması gerekenden daha fazla çalışacağı için motor ömründe hafif azalmalar olacaktır örnek 100.000 km de bir motrun ömrü ise bu 90.000 km lere ydüşebilir bu rakamlar tamamen bilgi için yazdım örnek olsun diye
keyifli sürüşler.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Yorum