Arkadaşlar 1.6 170 (otomatik) hp aracımı düzgün araç bulamadığımdan dolayı vazgeçtim. Yazılım yaptırmayı düşünüyorum. Daha önce yaptıranınız var mı ? Ya da yaptırmayanlardan da görüşlerini almak isterim olumlu ya da olumsuz . 2 cr firmasını düşünüyorum?? Görüşleriniz benim için çok önemli. Hayırlı forumlar dilerm.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 170 sidi yazılım ??
Collapse
X
-
Pedal commander veya sprint booster gibi bir uygulamayla çok tatminkar sürüş keyfi yaşanabiliyor.
Ben chip olayına gerek görmüyorum, şehiriçinde gaza basmaya korkuyorum zaten..
Araçlarımızın maşallahı var.
Chipbox/yazılım olayına kadar idare eder diye düşünüyorum.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View Post
Sormayı unuttum.Nerde ve kaça yaptırdınız.Birde yakıt olayı nasıl?2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
NAMI DİĞER "GEMİCİK"
'34 JU 7764'
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post210 HP ve 340 nm. İyiymiş gerçekten. Arızasız sorunsuz mu? Yakıt ve fiyatı ben de merak ettim.2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
NAMI DİĞER "GEMİCİK"
'34 JU 7764'
Yorum
-
2CR'ye ben de gıcığım, Serhat adındaki arkadaşa bir eposta gönderdim, bir şey sordum. (Üstelik de ücreti karşılığında yapılacak bir iş) Bir cevap bile dönmedi, böyle tiplere sinir oluyorum, biraz adları duyulunca kendilerini bir halt zannediyorlar. İnsan olan insan hiç olmazsa kısacık bir cevap döner; tık yok. Bedava yapsa gidip yaptırmam.
Yorum
Yorum