Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yardım 1.4t mi 1.6t mi ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yardım 1.4t mi 1.6t mi ?

MERHABA ; aranızda yeniyim insignia alacagım 1.4t mu yoksa 1.6 t bu çok arada kaldım. 70 bin tl gibi bir paramız var.lpg li olacak

Hoşgeldin Barış kardeş, performans istiyorsan 1.6 t, ekonomi istiyorsan 1.4 t ( 1.6 t göre tabi), Opel 1.4 T fabrika çıkışı LPG li olarak satışa sunuyordu. LPG'li olarak kullanacak kişiler çoğunlukla 1.4 T tercih ediyor. Benim aracım 1.6 T yaklaşık 10.000 km dir LPG li olarak kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
    2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Yakıt önemli ise 1.4 daha uygun olacaktır
      34HZD10

Yorum

1.6T benim tavsiyem.Özellikle rampa ve kritik sollamalarda mükemmel.

Yorum

1.4t hiç kullanmadım ama 1.6t tadından yenmiyor. İmkanınız varsa ikisini de deneyip karar vermeniz daha mantıklı olur.

Yorum

Lpg li alacaksanız 1.4 t performansı sizi üzmez..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Müsaitsen 1.6 alman bence daha iyi olur.
              Ergün GÜRBÜZ

Yorum

1.6 t alıp subapları değiştirip LPG takarsan sorun yaşamazsın
                F30 Sport+

Yorum

Lpg kullanılacaksa 1.4t olmalı madem yakıt da düşünülüyor

Yorum

+ afr ile 1,6T candır.
                    Sonra yazılımla 1,6T kasmaya calısırsınız 1,4 alırsanız. Bazı arkadaşlar yapıyorda

1,4T ve 1,6T kullandım. Yoğunluk 1,6T . ARadaki o 40 bg değilk fark sadece. Turbo patlaması, tork, vs vs hepsi farklı.
                    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hoş geldiniz. Forumda LPG ile ilgili konuları okuyarak başınıza ne gelebilir ne gelmeyebilir ve nasıl çözümler üretilebilir fikir sahibi olabilirsiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                      X