haydaaaa.... maad
bu nasıl bir piyasadır anlamadım. alacak için almış. acil satıyormuş...hemde 44 bine. 50ye verse bile hemen gider. nasıl bir mantıktır anlamadım.
böyle olursa bizim arabaların piyasası düşer tabi. bunu gören millette ikinci eli yok. tutulmuyor. çok yakıyor diyor. alınır mı bu.... tabi buda sinirlerimi bozuyor.
ne olacak bu arabalarımızın durumu...
makus talihleri olmasından korkuyorum...
Allah acil satmayı göstermesin. yoksa biraz abartıcam ama sahin doğan fiyatına gidecek yakın zamanda...
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Arkadaşlar böyle duyrumlar olur dert etmeyin. ben sitemizdeki değerli arabaların değerinde gitmesi ile bir kaç ay sonunda piyasanın değişeceğini ve hatta bzizm değişrtireceğimize inanıyorum. sadece üye sayıumızla bile piyasayı değiştirebilriz....
Arkadaşlar böyle duyrumlar olur dert etmeyin. ben sitemizdeki değerli arabaların değerinde gitmesi ile bir kaç ay sonunda piyasanın değişeceğini ve hatta bzizm değişrtireceğimize inanıyorum. sadece üye sayıumızla bile piyasayı değiştirebilriz....
haklısın Utku kardeş ama milletin kulağına su kaçmış bi kere...
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum