Beyler yapmayin ya surda 1300 uyemiz var. Lutfen su arabalarda fiyati dypusurecek hareketlerdn kacinalim. Bence de 52000 den asagisi olmaz. Ypmayin dostar bos jetta 47000.....dalga geciliyor olmasi lazim. Beyler byanlar arabanizin degerini bilin ve koruyun. Bz cok seyi degistirebiliriz. Ben galericilerin sıkıstirip 42000 e lip 52000 e sattiklari arabalar biliyorum. Yedirmeyin su paralari bu heriflere.....
Bu arada bir adet polisimiz var burda hemsehri dedik devlet memuru dedik ama iyice ölücu cikti ya..... Gokhanim sen git su tipsiz bir seye benzemeyen bos vwlerine ugras....
Bu arada bir adet polisimiz var burda hemsehri dedik devlet memuru dedik ama iyice ölücu cikti ya..... Gokhanim sen git su tipsiz bir seye benzemeyen bos vwlerine ugras....
abi dediklerinde sonuna kadar haklısın ama bizimde çok payımız oldu bu arabanın piyasasının düşmesinde... Herkes çok yakıyor dedi ama kimse demedi ki 1600 kilo ve istenildiği zaman 250 km hız yapan bir araç için normal... ben inanmıyorum şuanda 9,5 litre altında yakan benzinli araç olsun ama milletin gözüne insignia için çok geldii...
bir başka kötü yönümüzde herkes arabanın çok sorunlu olduğunu söyledi.. sorunda aslında telafisi olan 1-2 çıtırdıdn ibaretti bence... bir kaç istisnai arızaları saymazsak... Arabamızın sorunlu yerleri adlı klonu en çok okunan konu oldu.. Kendi kazdığımız kuyuya kendimiz düştük... Kimse arabasından mutlu olduğu anı yazmadı herkes en ufak tıkırtıda bilgisayar başında aldığı soluğu sitem etmek için....
Araçta 2. el için fiyat ne kadar iyi olursa olsun, hep soru işareti...
Ama tabi sıfır araçta iyi para, biraz kısmet işi...
Araç bayide satılık ise bayi kötü araç almaz, bundan şunu çıkarabiliriz iyi haber araçta sorun yok )
İkinci iyi haber, bayiler genelde ölü fiyatına mal alır, satan kesin zorda kalıp yok pahasına satmıştır. Bayiye acıma derim. obaa
Gokhanim sonuna kadar katiliyorum sana...... Bundan sonra hep birliktevel ele verip araclarimizin ne kadar ozel araclar oldugunu belirtmemiz gerek. Ben her platformda aracimi cserisinin hicbirine veya 3 serisnin hicbirine degismeyecegimi soyleyip dururum. Kabul edilsin edilmesin bizim araclarimiz hepsinden sık hepsinden donanimli ve hepsinden sorunsuz.......
Gokhanim sonuna kadar katiliyorum sana...... Bundan sonra hep birliktevel ele verip araclarimizin ne kadar ozel araclar oldugunu belirtmemiz gerek. Ben her platformda aracimi cserisinin hicbirine veya 3 serisnin hicbirine degismeyecegimi soyleyip dururum. Kabul edilsin edilmesin bizim araclarimiz hepsinden sık hepsinden donanimli ve hepsinden sorunsuz.......
Tüm samimiyetlimle söylüyorum mevcut aracımı yarın sabah satmış olacağım inşallah ve bugun insigniaya bindim odakta 2. elde vardı bir sürü... ve gerçekten gücüm yeterse ya scirocco alırım ki onun segmenti farklı, yoksa da tekrar insignia aklımdan geçmeye başladı...
Baya hararetlenmis konu verdiginiz fikirler icin tesekkur ederim sunroof yok aracta daha fazla detayi yarin ogrenecegim. Ama anladigim suki havada karada 47 48 civarina alinir. Dogru degil mi?
Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))
Yorum