Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 model insignia alinir mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 model insignia alinir mi?

Kesinlikle alinir o fiyata...bence hic kacirmayin piyasada boyle bir arac yok ki hem keyifli hem prestijli....bugun yeni bir yerde arabami yikattim adamlar araciniz mukemmel deyip durdu....vallahi ben her gun biraz daha asik oluyorum aracima ve insigniayaya...l

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Eliff
      Baya hararetlenmis konu verdiginiz fikirler icin tesekkur ederim sunroof yok aracta daha fazla detayi yarin ogrenecegim. Ama anladigim suki havada karada 47 48 civarina alinir. Dogru degil mi?
      2011 47-48 iyi bence , Allah sattirmasin ama ben satmak istemem o fiyata . Sonuçta bizim aileden biri alıyor sayılır, ne kadar ucuza alırsa seviniriz.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Gökhan ciddi ise 50-52 bine Odaktaki Cosmo'yu da düşünebilirsiniz. (lafına sözüne güvenilmez ama )
        3-4 bin lira fazladan cosmo için kesinlikle verilir.
        Bence kenKendinize baknıyorsanız bence tek bir araca takılı kalmayın. Forumda Nail kardeşimizin kara şimşeği var ve forumdaki arkadaşlara özel fiyat verecekti. Nail kardeşimizin aracı gözü kapalı alınır.
        2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
          Gökhan ciddi ise 50-52 bine Odaktaki Cosmo'yu da düşünebilirsiniz. (lafına sözüne güvenilmez ama )
          3-4 bin lira fazladan cosmo için kesinlikle verilir.
          Bence kenKendinize baknıyorsanız bence tek bir araca takılı kalmayın. Forumda Nail kardeşimizin kara şimşeği var ve forumdaki arkadaşlara özel fiyat verecekti. Nail kardeşimizin aracı gözü kapalı alınır.
          vayy kimleri görüyorum sen bu saatte nete girmek için yengemden izin aldın mı? ) bizde yalanda yok hılafta yok, odak2.el.com dan bakabilirisn Mehmet abiciğim
          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            Beyler yapmayin ya surda 1300 uyemiz var. Lutfen su arabalarda fiyati dypusurecek hareketlerdn kacinalim. Bence de 52000 den asagisi olmaz. Ypmayin dostar bos jetta 47000.....dalga geciliyor olmasi lazim. Beyler byanlar arabanizin degerini bilin ve koruyun. Bz cok seyi degistirebiliriz. Ben galericilerin sıkıstirip 42000 e lip 52000 e sattiklari arabalar biliyorum. Yedirmeyin su paralari bu heriflere.....
            +1000
            2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Bence 48.000 tl gibi bi rakamlara gayet uygun kaçırmayın.
              Cosmo olursa tabiki iyi ama ben başka araçlara binipte kendi edition elegance insigniama binince,
              "İnsignia Olsunda Taştan olsun diyorum."
              İnsignia insigniadır. Turbo'su yeter...

Yorum

'Aracımızda ki sorunlar' başlığını baştan sona korku romanı gibi okudum.Vazgeçtim almaktan.Tekrar gaza geldim tekrar okudum aynı başlığı tekrar vazgeçtim.En sonunda ne olacaksa olsun dedim ve aldım.Şimdiye kadar hiç pişman etmedi.Şanslıyım ki çıtırtım pıtırtım da omadı seslere hassas olmama rağmen duymadım. İnsignia'nın en sevdiğim tarafı; içinde kendimi iyi hissediyorum.

Yakıt konusuna gelince; bu araba çok yakmıyor.1.6 115hp laguna 9.5 yakıyorsa 180'lik insignia'nın 11lt yakması gayet normal.Sadece lpg ile olan uyumsuzluğunu dezavantajı olarak görebiliriz.
                2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

aldınızmı ?
                  2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

hayır bakıyoruz bugün netleşince yazacağım.
                    Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))

Yorum

Hayırlısı olsun

Yorum

Hayırlısı olsun

Yorum

hayırlısı olsun, inşallah güzel sonuçlanır

Yorum

Şu ilana da bakın derim,

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

sağlam sürtmüş abi ya içim acıdı ama gayet uygun fiyat, alınır

Yorum

bu ne şimdi... ben bu işi anlamadım...http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71683471/detay
                                180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

İşleniyor...
                                X